bebek arabası lütfen yardımm

brcbrhm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2019
6
0
1
bayanlar kraft twist xlx kullanan varmı acaba? pierre cardin twist ile bunun arasında kaldım. malum indirim zamanı yaklaşıyor. kaçırmak istemiyorum. benim için ağırlığı vs önemli değil. bu ikinci çocuğum olduğu için baston araba hiç bize uygun olmuyor malesef. arabanın olumlu olumsuz gördüğünüz özelliğini söylermisiniz?

Valla arabalari girmedin ama sana sunu soyleyeyim son moda arabalari hiccccc tavsiye etmem.hani su on tekeri dar arka tekerler genis.bana hediye geldi arabamiz hacbek arkadas sığmıyor bagaja sigsa alisverise yer kalmiyor.esim firlatip atacam diyor ben kardesim hediyesi yapma diyorum.ceske eski model arabalardan alsaydim

eski model dedikleriniz önde ikişerli tekerleği olanlar sanırım. onlarda katlanırken uzunlamasına katlanıyor bagajda çok yer kaplıyor malesef. ama benim için o sorun değil. bagaj sıkıntımız yok.

eski model dedikleriniz önde ikişerli tekerleği olanlar sanırım. onlarda katlanırken uzunlamasına katlanıyor bagajda çok yer kaplıyor malesef. ama benim için o sorun değil. bagaj sıkıntımız yok.
Evet canim.madem bagaj sikintin yok surus denemesi yap hangisi rahatsa onu al.simdiden sagkilla buyut bebisini

Evet canim.madem bagaj sikintin yok surus denemesi yap hangisi rahatsa onu al.simdiden sagkilla buyut bebisini
çok teşekkür ederim. malesef olduğum yerde deneme şansım yok. pierre cardini görmüştüm ama kraftı deneme şansım olmadı:KK43:

teşekkür ederim dediğiniz modellere baktım ama bizim için uygun değil malesef. dışarıda uzun zaman geçirmek durumunda kaldığımız için bebeğin konforu ve sürüşü bizim için daha önemli. hantal olması çok sorun değil açıkcası.

kraft twist ya da pierre cardin twist kullanan olumlu olumsuz söyleyebilirmi lütfen?

Back
X