Joie litetrax 3 travel sistem bebek arabasını tavsiye ederim puset ayrı satılıyor onda ama puset ve üst mekanizma ayrı değil yani puseti direk arabaya takıyosun tentleri kapadımı tamamen örtülüyor etrafı bebişin videoları izle ama bana sorarsan eğer araban varsa bebek arabasını al sadece puset alma çünkü puset e 6 aya kadar bebek arabasında kullanılır diyor ama benim kızım biraz tombul 4 aya kadar yatırabildim rahatsız oluyo istemiyo puseti.400₺ fiyatı pusetin.çok küçükken taşımak için bebek çantaları en ideali hem korunaklı hem hafif ama kendi araban yoksa puset al tabi yoksa bebek koca arabada savrulur.merak ettiğin başka bişi olursa özelden sorabilirsin.araba e bebekte var içi en geniş olan o ve 25 kiloya kadar taşıyo tek elle aç kapa yapılıyor.tentesi baya kapatıyo.yani ilerde bide baston gereği olmaz üst kısmı ve puseti ayrı ayrı olanlar kullanışlı gelmedi bana bebek elinde iken tek başına aç kapa yapamazsın her zamn da yanında biri olmaz.birde puset ve asıl kısmı ayrı ayrı olanlar katlanmıyo üstünü çıkarıyosun sonra iskeleti katlıyosun meşakkatli yani.tek dez avantajı biraz ağar