Arabalarda böyle pusetle takılanlar hoşuma gitmedi,önerebileceğiniz var mı acaba teşekkürler şimdiden.prego axis kullanıyorum katlanması küçük olması güzel. 10kg çok çok hafif değil ama sürüşü çok rahat. Bebeğin oturduğu yerden 360 derece dönüyor çift yönlü. Puseti de dahil satılıyor
Prego axiste o ana kısım çıkıyor puset takılıyor memnunum benArabalarda böyle pusetle takılanlar hoşuma gitmedi,önerebileceğiniz var mı acaba teşekkürler şimdiden.
Teşekkürler diğerlerinde çıkmıyor bunda çıkıyor demek.Prego axiste o ana kısım çıkıyor puset takılıyor memnunum ben
Prego solo mios bunlar da popüler modeller arkadaşlar bahsetmiş. Hangisi kraterlerinize uyuyorsa onu alırsınız şimdiden güle güle kullanınTeşekkürler diğerlerinde çıkmıyor bunda çıkıyor demek.
Bayb plus nasıl acabaPrego solo mios bunlar da popüler modeller arkadaşlar bahsetmiş. Hangisi kraterlerinize uyuyorsa onu alırsınız şimdiden güle güle kullanın
Bilmiyorum ama bebekte gidip inceleyebilirsinizBayb plus nasıl acaba
Hala memnun musunuz acaba prego axisten şuan aklım karışık kraft kenya arasındayım.Lakin fiyat farkı var baya taksitle de daha da yükseliyor.Prego axiste o ana kısım çıkıyor puset takılıyor memnunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?