• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEK ARABASI ÖNERİSİ

Kraft tokyo ama hediye geldi 17 günlük bebeğim memnunum işte araba yani ne olması gerek bilmiyorum ilk olduğu için çift taraflı 2 koltuğu var
Inceledim cok guzel araba cidden, fiyatida sanirim su anki arabalarla kiyasla ideal ama agirligi 9.8 kilo diyor, burdan beni kaybetti mesela, simdi bebek kucukken bebek arabasinin agirligi dert degil totalde 12-13 kilo ediyor ama bebek 10 kiloya ciktiginda cok zorlanacaksiniz. Benim ilk arabam tam 9 kiloydu, 1 yaşa dek mutlu mesut kullandim, kizim ne zaman 10 kilo sinirini aşti iste ben o zaman kucuk ve hafif bi araba alma karari aldim. Yasayarak ogreniyor insan.

Ama cidden arabaniz guzelmis, gule gule eskitin💕

Inceledim cok guzel araba cidden, fiyatida sanirim su anki arabalarla kiyasla ideal ama agirligi 9.8 kilo diyor, burdan beni kaybetti mesela, simdi bebek kucukken bebek arabasinin agirligi dert degil totalde 12-13 kilo ediyor ama bebek 10 kiloya ciktiginda cok zorlanacaksiniz. Benim ilk arabam tam 9 kiloydu, 1 yaşa dek mutlu mesut kullandim, kizim ne zaman 10 kilo sinirini aşti iste ben o zaman kucuk ve hafif bi araba alma karari aldim. Yasayarak ogreniyor insan.

Ben de hafif bi araba bakıyordum ben almadan hediye alındı satıcı çok övmüş diye 😂 evet 40 50 civarında değil 20 arabam var her yere arabayla gidiyorum ama ilerde daha hafif bi araba alabilirim tek sıkıntı çift yönlü pek yok

Şimdi 10 kilo sınırını geçtikten sonra globber tarzı bisikletler kullanılıyor genelde. Ben geçen yazdan beridir yağmur kar zamanı dışında hep bisikletiyle çıkarıyorum. Hem çok hafif hem çok rahat. Tek elle çok rahat sürülüyor.

Şimdi 10 kilo sınırını geçtikten sonra globber tarzı bisikletler kullanılıyor genelde. Ben geçen yazdan beridir yağmur kar zamanı dışında hep bisikletiyle çıkarıyorum. Hem çok hafif hem çok rahat. Tek elle çok rahat sürülüyor.
Tabii bebek arabasında uyuyan çocuklar için nasıl olur bilemiyorum. Benim kızım hiç uyumaz, gündüz uykusunu bile bir buçuk yaşında bıraktığı için sorun yaşamadım.

Globberda kullandim, hastaneye falan gidince hic rahat degil, esyalarimizi tasimiyor 🤣 bebenin ayaklarini yerden kesecegiz diye kendi esya yukumuzu arttiriyoruz sadece.

Globberda kullandim, hastaneye falan gidince hic rahat degil, esyalarimizi tasimiyor 🤣 bebenin ayaklarini yerden kesecegiz diye kendi esya yukumuzu arttiriyoruz sadece.
Pazara giderken araba alıyoruz biz de😁 Bir de bizim bisiklet çantalı modellerden. Parka falan giderken ufak tefek eşyalarını alıyor.

Maci cosi'lere mutlaka bakin derim o zaman, bircok markayla uyumlu oluyorlar, ornegin joie pusetler maxi cosilere uyumludur ve kalitelidir, tahminimce siz pusette istiyorsunuzdur.
Peki adaptör olarak ne almamız gerek yani joienin adaptörünü nü almalıyız yoksa maxi cosinin mi? Bende Lara2 modeli var joie ya da prego marka puset istiyorum ama uyumlu mu hiç bilmiyorum

Peki adaptör olarak ne almamız gerek yani joienin adaptörünü nü almalıyız yoksa maxi cosinin mi? Bende Lara2 modeli var joie ya da prego marka puset istiyorum ama uyumlu mu hiç bilmiyorum
Joie pusetlere maxi cosi ve joie adaptorlerin ikiside uyuyor.

Ama arabaniza uyumlu olur mu onu bilemem tabi, denemeniz lazim

Merhabalar ben de kasım indirimlerinde bebek arabası ve park yatak arayışındayım.. ilçede yaşıyorum yollar o kadar düzgün değil.. aktif araç kullanmıyorum muhtemelen sık sık bebeğimle baş başa yola çıkacağız 😄 evimiz asansörlü ve arabayı koymak için kapı önünde yer mevcut. sağlam ve pratik bir şey olsun istiyorum araba için.. kabin boylar ilçe yollarında beni zorlayabilir gibi.. çift yönlü de olsa sevinirim önerilerinize açığım

Merhabalar ben de kasım indirimlerinde bebek arabası ve park yatak arayışındayım.. ilçede yaşıyorum yollar o kadar düzgün değil.. aktif araç kullanmıyorum muhtemelen sık sık bebeğimle baş başa yola çıkacağız 😄 evimiz asansörlü ve arabayı koymak için kapı önünde yer mevcut. sağlam ve pratik bir şey olsun istiyorum araba için.. kabin boylar ilçe yollarında beni zorlayabilir gibi.. çift yönlü de olsa sevinirim önerilerinize açığım
Baslikta, inceleme mesajım var 2 tane. Internette zebille bilgi var, youtube inceleme videolari var, benim mesajlarimi dikkate alarak, bütçenize uygun model seçimi yaparsiniz, yinede ikna olmazsaniz begendiginiz modelleri ve tam ihtiyac listenizi buraya yazarsaniz ben seciminize yardimci olurum.

Beni etiketlemeyi unutmayin.

Kraft Peru kullanıyoruz biz, kızım 9 kilo ama eşim iri kıyım bir insan olduğu için taşıma görevini ona verdim ahaha yoksa Salon Kadini Salon Kadini nın dediği gibi bu travel systemlerin zaten kendi çok ağır çocukla beraber bir anda +20kg oluyorsunuz.Ama cidden sağlamlar dağ taş ayırt etmeden gidiyor maşallah.Araba koltuğunu da 360 derece dönen Joie seçtim o da biraz hantal ama çoook uzun yıllar kullanabiliyorsunuz neredeyse 7-8 yaşına gelene kadar.

Butce iyiyse cybex
Orta halliyse hamilton
Bi tik dusuk kaliyor derseniz joie

Bu 3 markanin kabin boylarini kullandim, hepsi ayni ama cybex bi tik daha kucuk kaliyor.

Kullanim amaciniza gore bakabilirsiniz.

Nasıl birsey arıyorsunuz tam olarak?
Merhabalar benim kafam aşırı karışık bu konuda net olan şey hafif olması kumaşın terletmemesi puset ile uyumlu olması bu özelliklerde model öneriniz var mı ? Markaların da envai çeşidi olduğu için müthiş kafa karışıklığı oldu bende :)

Merhabalar benim kafam aşırı karışık bu konuda net olan şey hafif olması kumaşın terletmemesi puset ile uyumlu olması bu özelliklerde model öneriniz var mı ? Markaların da envai çeşidi olduğu için müthiş kafa karışıklığı oldu bende :)
Terletmeyen kumas iddiasiyla bircok modek satılıyor ancak oyle bir model benim tecrubelerime gore yok.

Puset ile uyumlu olanlarda yine marka ve model aciklamalarinda yaziyor.

Siz butcenize uygun modelleri secin, ben aralarindan size dogru olanlari yazayim. Zaten kullanim aliskanliklariniz cok onemli bi noktada, bu baslikta yazdigim uzun bir mesaj var, orada tum olasi sorunlari yazdim aslinda, onu okuyup seciminizi yapin ben yine yardimci olurum.

Terletmeyen kumas iddiasiyla bircok modek satılıyor ancak oyle bir model benim tecrubelerime gore yok.

Puset ile uyumlu olanlarda yine marka ve model aciklamalarinda yaziyor.

Siz butcenize uygun modelleri secin, ben aralarindan size dogru olanlari yazayim. Zaten kullanim aliskanliklariniz cok onemli bi noktada, bu baslikta yazdigim uzun bir mesaj var, orada tum olasi sorunlari yazdim aslinda, onu okuyup seciminizi yapin ben yine yardimci olurum.
Yerim yok, özel arabam yok bu yüzden kabin boy gerekiyor:) Maxi cosi Leona 2 için yorumunuz var mıdır ?

Yerim yok, özel arabam yok bu yüzden kabin boy gerekiyor:) Maxi cosi Leona 2 için yorumunuz var mıdır ?
Bu urunu kabin boy sayamayiz, zira katlanmis boyutlari epey buyuk ve inanilmaz agir 8.5 kg.

Eger sikca ucak yolculugu yapiyorsaniz bu urun sizi kurtarmaz, ucak yolculuguyla isiniz yoksa ve agirligi umrumda degil diyorsaniz gayet guzel bir urun.

Back
X