- 1 Mayıs 2018
- 21
- 27
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben en başından beri hafifliği ve arabaya Sigma kolaylığı açısından baston araba bakıyorduk ama travel sistemlere göre daha kalitesiz duruyo bir çoğu. Farklı illere bile gittik bebek arabası için en son hem bütçenize hem de içimize sinen en uygun araba e bebekte joie 900 TL idi . Sonra Elele markasını bulduk internetten Türkiye'de üretim yapan bir İtalyan firması. Hep travel sistem üretmiş ilk kez baston yapmış özelliklerini falan okuyup inceledik ve içimize çok sindi. Hemen sipariş verdik. Beklediğimizden çok çok iyi geldi üstelik fiyatı 400 idi. Henüz meleğim doğmadı kullanmadık ama kaliteli bir ürün . O kadar arabaya bakıp dokununca anlıyor insan. Üstelik yeni doğan için de uygunMerhaba arkadaşlar, şu anda 27haftalık hamileyim belki erken ama sormak istiyorum. Çok da yorum okumama rağmen kafam karışık bebek arabası konusunda? En kullanışlı pratik ve bebek için en iyi olan bebek arabası sizce hangisi? Önerilerinizi bekliyorum.
Kesinlikle katılıyorum, literax 3 modelini görümcem kullanıyor inanılmaz konforlu bir sürüşü var. Tek elle kapanıyor. Bende literax 4 travel sistem alıcam yağmurluk var bacak örtüsü de içinde hediye veriliyor.Bende araştırdım biraz. joie litetrax 4 travel sistem bebek arabasını ve pusetini almayı planlıyorum. tabi daha çok erken ama güzel bir modele benziyor.
Merhaba tatlım, bu bebek arabasını kullandın inşallah ,memnun musun?Bende araştırdım biraz. joie litetrax 4 travel sistem bebek arabasını ve pusetini almayı planlıyorum. tabi daha çok erken ama güzel bir modele benziyor.