bebek arabası sorunsalı

SiriNe__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
343
148
53
selam kızlar konuyu umarım doğru yere açmışımdır o_O

ufaktan bebek için araştırmalara başladık ama bir türlü karar veremiyorum. acemilik bilgisizlikte var tabiki. travel sistem 2 yönlü ve oturma yeriyle katlanan bir araba arıyorum. ama çoğu oturma yeri çıkıyo sadece demir olan yerleri katlanıyor. (o şekilde araçta cok yer kaplamıyormu? hem puseti hem otokoltuğu hem katlanan demiri hepsi araçta? :S zor olmaz mı bu şekilde :işsiz:
kraftın fit 2 traveli buldum bi tek bu özelliklere sahip kullanan bilgsi olan yorumlarını paylaşırsa memnun olurum teşekkürler:KK36:

ufaktan bebek için araştırmalara başladık ama bir türlü karar veremiyorum. acemilik bilgisizlikte var tabiki. travel sistem 2 yönlü ve oturma yeriyle katlanan bir araba arıyorum. ama çoğu oturma yeri çıkıyo sadece demir olan yerleri katlanıyor. (o şekilde araçta cok yer kaplamıyormu? hem puseti hem otokoltuğu hem katlanan demiri hepsi araçta? :S zor olmaz mı bu şekilde :işsiz:
kraftın fit 2 traveli buldum bi tek bu özelliklere sahip kullanan bilgsi olan yorumlarını paylaşırsa memnun olurum teşekkürler:KK36:

Canım bildiğim kadarıyla travel sistemlerin hepsi o şekilde çıkıyor. Ben travel sistem tercih etmedim çünkü kuzenim kullanıyor ve eşi olmadan bir yere gidemiyor. Ancak araba açık bir şekilde evde duracak o da yürüyerek bir yerlere gidebilecek. Haa araban varsa ayrı. Ayrıca arabaniz varsa oto koltuğu almak zorundasın pusetin olsa bile daha güvenlikli olan isofixli oto koltuklarından. Puset elinde kalacak yani. Ben onun yerine normal bir bebek arabası aldım. Bir de isofixli oto koltuğu alacağım. Ben arabayı trendyol aracılığı ile ayhan çocuktan babyhome 770 modelini aldım youtube tan video paylasmislar arabanin kullanışı ile ilgili babyhome 770 yazarsan çıkar

Kuzenim kullanıyor çok memnun o modelden bununla birlikte cadillac quantum,prego,peg prego da da oturma ünitesi ile katlanan çeşidi var travel sistemler çok konforlu bebek için ama ileride toplu taşımada kullanmanız zor olabilir bizim hem travel var hem de baston var, kısa mesafe gideceksek baston uzun zamandışarıda kalicaksaktraveli alıyoruz arkadaşlarımın çoğu ikinci arabayı aldı

Çift yönlü değil ama baston traveller de oturma ünitesiyle birlikte katlanabiliyor. Casual vista trona aldık biz memnunuz. Zaten belli bir süre sonra bebek dışa dönük oturmak istiyor. İleride 2. Araba alma derdide ortadan kalkmış oldu:)

bilgiler için teşekkür ederim çok kararsız kaldım. bir kere alınıcak bişey olunca insan bilemiyor ne kadar zormuş :) herşey riskli onu alsak bebek belki sevmez binmez boşuna almış oluruz almasak belki rahat edicektik vs.. olur artık şansa yapıck yok

Back
X