Doğuma Hazırlık Bebek arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bana da mamas papas i söyledilercok hafifmis falan o da pahalı ama bakcam artık. Mamas papas kullanan var mi?

mamaspapas ı abimler kullanıyordu ama çok kabaydı, 2 sene önce almışlardı.
çok karışık bu işler yahu insan karar veremiyor

Yeni doğacak olan bebeğimiz bebek arabası bakıyoruz. Tony baby kullanan var mı? Ya da hangisini tavsiye edersiniz?
cadillac ı görme fırsatınız oldu mu? ben kullanmadım benimki pierre cardin travel 'dı oldukça hafif tek elimle bagaja koyabiliyordum ama aman aman severek kullanmadım şıklık açısından çok hoşuma gitmiyordu. aynı dönem doğum yaptığım arkadaşım cadillac almıştı onunki pierre cardin'e göre daha ağırdı. beraber çıktığımızda onunkini bagaja tek elimle kaldıramıyordum ama manevra kabiliyeti ve şıklık açısından daha güzeldi. ayrıca bebek yeni doğduğunda kullanılan küçük puseti daha yüksekte duruyor anneye daha yakın. pierre cardin de normal bebek arabası boyunda duruyor küçük puseti de.

Ben Stokke almıştım sonra bir de joie pact aldım ve stokkeyi artık hiç kullanmıyorum :) joieden çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…