Doğuma Hazırlık Bebek arabası.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
83
0
36
Ankara
Graco bebek arabası kullanan varmı ? Bebek taşıma koltuğuyla takım aldım.kullanıp memnun kalmayan varmı acaba kraftmı alsaydım :(

Bende arastiriyorum sanirim maxi cosi alcam. Sizin bir fikriniz varmi kullanan duydunuzmu hic

Ben de çok araştırdım maxi cosi mura alıcaktım ama baya hantal bir arabaymış
satanlar çok agır bir araba sonrasında mutlaka hafif bir araba daha almanız gerekicektir diyolar
bu sebeple biraz daha fiyatı üstte olmasına ragmen tek araba almak istedigim için bugaboo yu tercih edicem hollanda markasıymış o da
ve baya fonksiyonel ve hafif bir araba,ana kucagını da maxi cosi aldım arabayla uyumlu güzel bir takım oluşturduk :)

Exorbaby prostyle vip travel sistem bebek arabası aldım. Manevra kabiliyeti yüksek hafif kullanışlı maliyeti düşük (: Bi bebek arabasında olması gereken tüm özellikler düşük fiyatla elinizde oluyor. 1000 TL üzerindeki travel setlerden en ufak bir eksiği yok. Ne maxi cosi ne de brevi inglesina Jane gibi markaları hiç düşünmeden 500TL ye 5li süper bi set sahibi oldum. Nette de araştırın alın kesinlikle memnun kalırsınız.

dediğiniz arabaya baktım ama 3 teker oluşu sorun yaratıyormuş bebek büyüdüğünde karasız kaldım uygun ve hoş görünüyor birde ne zaman aldınız kaçıncı haftadan sonra :49:

çok markayı araştırdım, hamileliğim boyunca çektiğim bel ağrılarım yüzünden hafiflik benim için çok önemliydi. açılıp kapanma kolaylığı, hafifliği ve ileriki yaşlara kadar gayet rahat kullanımı açısından bugabooyu tercih ettim..ayrıca ikinci çocuğu düşünenler içinde tente ve iç pedinin renginin değişmesi ayrıca hoş bi durum..maxi cosi anakucağı ile uyumlu gayet estetik ve şık duruyo..

Ben jane rider kullanıyorum çok memnunum ispanya markası almadan önce çok araştırdım. sanırım bir kaç çocuk büyütücezz:)))) her mağaza satmak istediği ürünü bize övdü acele etmedik zamanımız da vardı. haşim işcan geçitinde jane yetkili satıcısına gittik ürünü daha öncedende incelediğimiz için bilgimizde vardı bilmediğimiz bir kaç detayıda görünce hemen aldık sanırım ismi ayhan çocuktu anakucağının içinin fuull köpürk olması hava kanalcıklarının olması bebeğimiz büyüdükçe kemerini çıkartmadan ayar yapılması benim iiçin kolaylık eşim olmadan uğraşmadan yapabiliyorum. şekerim bence sizlerde bir inceleyin.

Bir arkadaşım Graco yu önermişti ben de hemen aldım.Fiyatı da uygun internetten aldım. Travel set tercih ettim.Zaten Amerikan malı ve bir şey dikkatimi çekti sadece Graco markalı araba koltuğunu yanında arabaya yerleşmeyi kolaylaştıran '' Level Indicatar'' var. Böylece koltuğun oturup oturmadığını anlayabiliyorsun.Bu sadece bir detay. Fiyatı ve kalitesi iyi. $graco.webp

dediğiniz arabaya baktım ama 3 teker oluşu sorun yaratıyormuş bebek büyüdüğünde karasız kaldım uygun ve hoş görünüyor birde ne zaman aldınız kaçıncı haftadan sonra :49:

ben hamileliğimi öğrenir öğrenmez almıştım :) 5. Haftamda yani. 3 teker olmasının sorun yaratacağını düşünmüyorum çünkü dediğim gibi manevra kabiliyeti çok yüksek. Rahatlıkla kullanılabilir.

arkadaslar
kardesım yarın almanyaya gidecek orda bugaboo arabaların daha uygun fiyatlı oldugunu arastırdık,eger karar verebilirsem alacak. Yardıma ihtiyacim var.
- evim 2.5 kat merdiven ve asansorum yok.
- Acıbadem'de oturuyorum bilenler bilir genelde yokus, rampa
- aracım var ama toplu tasıma en azından taxi kullanabilirim
- evim kucuk haliyle cok buyuk ve gereksiz olunca yenisini (baston) alabileceğim yerim yok.
- oyle bag bahce orman gezmesi yapmayız, genelde duz yolda sureceğim.

Haliyle hafif, pratık, bastona gerek kalmayacak ama minimum ozellikleri 5 baglama bandı, kolay acılıp kapanma, suspansiyon gunes gecirmeme, aksesuarları ve cevrilen koltugu ile aklıma bugaboo bee geliyor (biraz ust sınıf bakıorum) ama emin olamıyorum sankı cok basit pazar arabası gibi de o kadar para verilir mi? Muadili concord neo veya orbit var ama onlar da koca tekerleri ile hantal gorunuyor acıp kapayamam tek basıma tasıyamam gibi gelior.Lutfen yardım edin.

Back
X