Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası

İnsan çok kararsız kalıyor..hele ilk çocukta..hayırlısı olsun..Benim yakın arkadaşım doğum yapacak bir ay kaldı daha karar veremedi..ben de onun için araştırıyorum. Dün bir anket geldi bebek ürünleriyle ilgili..çekilişle bebek arabası, oto koltuğu, hediye çeki veriyorlarmış..hem ben doldurdum hem arkadaşım..inşallah iyi birşeydir bize çıkar da artık hediye diye kullanır. Yoksa bebek kucakta taşınacak:)) Aslında genel bir anket ürün tanıtımı yok..burdan linkini göndermemde sakınca olmaz sanırım. Siz de faydalanın..

Son düzenleyen: Moderatör:
M
Benim bebişin gelmesine çok var ama ben herşeyi güzel olsun iyi araştırıp en iyisini almak istiyorum bayada bi araştırdım ama araştırdıkça kafam karıştı en son tüm istediğim özellikkleri pierre cardinin enigma modelinde buldum
-Hafif olması
-kapandiginda yer kaplamamasi
-çift yönlü olması hem ön hemde arka tekerler dönüyor
-pusetide var
Tum bunlar artı ama pierre cardin için sağlam değil diyorlar çabuk bozuluyormuş bunu duyuncada tekrar başa döndüm
Bende önerilerinizi bekliyorum
bu mesajları yeni görüyorum.. Pierre carfin kuzenim için kabustu canım tekerleri baska yere dogru gıdıyodu fln. Bnde ekimde doğcak bebişim için bugun quinny mood siparişi verdim. Hem carseati hem bassineti biraz pahalı oldu ama onca arastırma sonunda ya mima ya quinny alıcaktım. Sonuc quinny moodd natural delight oldu. Umarım pişman olmam

M

bu mesajları yeni görüyorum.. Pierre carfin kuzenim için kabustu canım tekerleri baska yere dogru gıdıyodu fln. Bnde ekimde doğcak bebişim için bugun quinny mood siparişi verdim. Hem carseati hem bassineti biraz pahalı oldu ama onca arastırma sonunda ya mima ya quinny alıcaktım. Sonuc quinny moodd natural delight oldu. Umarım pişman olmam
bende o msj dan sonra araştırmalara devam ettim ve pierre cardin den vazgeçtim çok araba baktım halada kararsızım yarın inş kesin almaya gidiyorum. siz arabadan memnunmusunuz?

bende o msj dan sonra araştırmalara devam ettim ve pierre cardin den vazgeçtim çok araba baktım halada kararsızım yarın inş kesin almaya gidiyorum. siz arabadan memnunmusunuz?
Canım henuz gelmedi arabamız heryerde sıyahı ve kırmızısı var. İçine bbk oturmadan ork anlaşılmaz konforu sanırım ama içime sinerek aldım bi terslik olursa burda 6 ay koşulsuz iade var geri veririm artık

M

Deneyiminiz nasıl?

Back
X