• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası

abababa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.243
21
108
34
Merhaba arkadaşlar. Ben 29 haftalık gebeyim ve bebegime bebek arabası bakıyorum. Yurtdışı sitelerine de baktım biraz da 3 markayı beğendim şimdilik. jane, quinny ve cosatto en beğendiğim ürünler oldu. Bunlardan kullananlar varsa hangi modeli kullandıklarını ve tecrübelerini aktarırlarsa çok memnun olurum. Travel sistem düşünüyorum, uzun yolculuk çok yaparız. Arabada kapladıkları yer miktarları, kullanım kolaylığı hakkında bilgi almak istiyorum. Başka marka kullanıp memnun olan varsa onları da araştırmak isterim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

kimse cevap vermiyor ama :( jane rider ve quinny zapp xtra arasında kaldım. riderı kullandım gerçekten çok konforlu bi araba. ama tabii bastonlara göre fazla yer kaplıyor. cosattoyu yurt dışından getirtmek lazım. onu da yapmak istemedim. rider aldıktan sonra 1.5-2 yaştan sonra baston almak gerekecek anladığım kadarıyla. ama riderin de oto koltuğu aynı zamanda puset olduğu için uzun yolda çok işimizi görür diye düşünüyorum. hala tam karar verebilmiş değilim. quinnyi de kullanıp karar vereceğim inşallah bakalım.

Evinjzi ortaminizi bi!emiyorum tabiiki ama en onemli sey ergonomik ve de hafif olmasi bence. Kolay katlanabilmeli. Baston puset tarzinda olanlar her zaman daha kullanislilar

Quinny zapp extrayi bu yuzden dusunuyorum aslinda. Ama jane rider gercekten konforlu ve oto koltugunun puset olmasi uzun yolda cok isimizi goreck diye de dusunuyorum. O yuzden hangisi daha mantikli bilemedim. :/ arabamizin bagaji icin ikisi de uygun ama quinny daha hafif ve az yer kapliyor tabii. Jane alirsam 1.5 yasindan sonra yine baston almam gerekecek sanirim.

kuzummm sen bebiş mi bekliyorsunn? sağlıkla kucağına al inşaAllah ;) beni hatırladın mı?

evet canım sen sen Ayşe Betül değil misin ben 70-79 topiğinden kader canım :KK66:

Ay canim hatirladm tabii ki nickin degisik geldi bi anda cikaramamisim:) evet bebek bekliyorum insallah bakalim sag salim aramiza gelirse:)) sen napion nasilsin?

Ay canim hatirladm tabii ki nickin degisik geldi bi anda cikaramamisim:) evet bebek bekliyorum insallah bakalim sag salim aramiza gelirse:)) sen napion nasilsin?
Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK46:bizim kızlardan hande vardı o doğurdu geçen ctesi mine de 30 haftalık sen gibi söyledim hamile olduğunu hepsi selam söyledi sana hasret falan da. senin kulaklarını çınlatıyoruz sürekli ;) uzun süredir görüşmediğin birini tesadüfen bulursun da sevinirisin ya şuan o duygudayım :D

Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :KK46:bizim kızlardan hande vardı o doğurdu geçen ctesi mine de 30 haftalık sen gibi söyledim hamile olduğunu hepsi selam söyledi sana hasret falan da. senin kulaklarını çınlatıyoruz sürekli :KK66: uzun süredir görüşmediğin birini tesadüfen bulursun da sevinirisin ya şuan o duygudayım :KK70:

Handeyle gorusmustuk hamileydi de dogum yaptigini bilmiyordum :) Facebookumu kapattm o yuzden gorusemiyoruz hic. Mineden de haberim var hepsine cok selam soyle insallah hepiniz iyisinizdir. :)

Handeyle gorusmustuk hamileydi de dogum yaptigini bilmiyordum :) Facebookumu kapattm o yuzden gorusemiyoruz hic. Mineden de haberim var hepsine cok selam soyle insallah hepiniz iyisinizdir. :)
oo yeni haber veremedim ki ben sana hiç :KK70: iyiyiz çok şükür canım senin hamilelik nasıl gidiyor? evet face açık olsaydı gruba koyardık seni de sık sık görüşürdük bütün kk kızları orda :KK66:

oo yeni haber veremedim ki ben sana hiç :KK70: iyiyiz çok şükür canım senin hamilelik nasıl gidiyor? evet face açık olsaydı gruba koyardık seni de sık sık görüşürdük bütün kk kızları orda :KK66:

Iyi cok sukur simdilik bi sıkıntı yok dogmasini bekliyoruz 1.5 ay filan kaldi nasipse :) sag salim cikarabilirsem baska derdim kalmayack:)

Iyi cok sukur simdilik bi sıkıntı yok dogmasini bekliyoruz 1.5 ay filan kaldi nasipse :) sag salim cikarabilirsem baska derdim kalmayack:)
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin canım ;) darısı tez zamanda bana ve hasrete inşaAllah :KK68:

Slm kızlar bebek arabası konusunda nerdeyse artık uzmanlaşmış biri olarak quinny zapp ekstra 2 yi dün gidip inceledim. Kapanması ve açması çok zor. 3 kademede kapanıp açılıyor. Portbebe gibi yatmıyor daha doğrusu tam yatış pozisyonuna geliyor fakat bebeğin ayaklarını uzattığı yerdeki kıvrım düzleşmiyor. Ama kullanması çok rahat çift yönlü o yönleri güzel olsada kapanıp açmak için baya bi uğraş gerektiriyo bu yüzden vazgeçmeme sebep oldu.Bilgi olsun diye söyleyeyim Quinny zapp ekstrada ise (ekstra2 olmayan) katlanması için pusetini çıkartıp yine aynı şekilde 3 adımda katlamak gerekiyor. Tek başınaysanız bunlarla uğraşması çok zor ve zahmetli. Açarkende önce kasasını açıp sonra puseti takmak gerekiyor. Kimle konuştuysam katlanma açılma özelliklerine çok dikkat etmemi söyledi. Ben çok tavsiye etmem açıkçası..

Merhaba arkadaşlar. Ben 29 haftalık gebeyim ve bebegime bebek arabası bakıyorum. Yurtdışı sitelerine de baktım biraz da 3 markayı beğendim şimdilik. jane, quinny ve cosatto en beğendiğim ürünler oldu. Bunlardan kullananlar varsa hangi modeli kullandıklarını ve tecrübelerini aktarırlarsa çok memnun olurum. Travel sistem düşünüyorum, uzun yolculuk çok yaparız. Arabada kapladıkları yer miktarları, kullanım kolaylığı hakkında bilgi almak istiyorum. Başka marka kullanıp memnun olan varsa onları da araştırmak isterim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
jane in unique baston pusetini aldık. bayağı sağlam yapılı fakat çocuk dimdik duruyor. hiç eğim vermemişler. oğlum (ilk çocuğum) dimdik hiç rahat uyuyamadı . bir de gereğinden fazla ağır. ileride baston puset düşürsen sakın alma tavsiye etmem.

Slm kızlar bebek arabası konusunda nerdeyse artık uzmanlaşmış biri olarak quinny zapp ekstra 2 yi dün gidip inceledim. Kapanması ve açması çok zor. 3 kademede kapanıp açılıyor. Portbebe gibi yatmıyor daha doğrusu tam yatış pozisyonuna geliyor fakat bebeğin ayaklarını uzattığı yerdeki kıvrım düzleşmiyor. Ama kullanması çok rahat çift yönlü o yönleri güzel olsada kapanıp açmak için baya bi uğraş gerektiriyo bu yüzden vazgeçmeme sebep oldu.Bilgi olsun diye söyleyeyim Quinny zapp ekstrada ise (ekstra2 olmayan) katlanması için pusetini çıkartıp yine aynı şekilde 3 adımda katlamak gerekiyor. Tek başınaysanız bunlarla uğraşması çok zor ve zahmetli. Açarkende önce kasasını açıp sonra puseti takmak gerekiyor. Kimle konuştuysam katlanma açılma özelliklerine çok dikkat etmemi söyledi. Ben çok tavsiye etmem açıkçası..

Siz hangi bebek arabasini sectiniz? 36 hafta oluyorm ben de hala bebek arabasi almadik.

jane in unique baston pusetini aldık. bayağı sağlam yapılı fakat çocuk dimdik duruyor. hiç eğim vermemişler. oğlum (ilk çocuğum) dimdik hiç rahat uyuyamadı . bir de gereğinden fazla ağır. ileride baston puset düşürsen sakın alma tavsiye etmem.

Hem baston gibi hafif hem de travel kullanacagimiz bisey olsa hic baston almasam diye dusunuorm ben de ama hala tam karar veremedik.

Siz hangi bebek arabasini sectiniz? 36 hafta oluyorm ben de hala bebek arabasi almadik..

Ben uzun araştırmalarım sonucunda britax römer b motion 4 teker bebek arabasında karar kıldım. Tabi şöyleki önceliklerimden biri arabanın tek elle kapanıp açılmasıydı ve katlandığında arabamızın bagajı küçük olduğundan çok yer kaplamamasıydı bu yüzden bu arabayı seçtim. Katlanınca boyutları 70*58*28 oluyor. Bu yüzden diklemesine araba bagajımıza çok rahat sığıyor. Tam yatar pozisyona geliyor, doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Ağırlığı ben şişme teker olanını tercih ettiğimden 10kilo fakat britax römer b agille 4 teker modeli (aynısının şişme teker olmayanı) onun ağırlığı ise 8kilo oda tercih edilebilir(Boyutları aynı). Bunun dışında sürüşü konforlu bebeği sarsmıyor. Tabi ben ağırlığına çok takılmadım çünkü genel olarak eşimle beraber dışarı çıkacağımız için orta ağırlıkta travel sistem olarak bunu buldum. Daha hafif bişeyler arıyorsanız baston puset tercih edin tabikide fakat onlarıda mutlaka gidip inceleyin. Çoğu konforsuz bebeğin içinde hiç rahat edemeyeceği türden arabalar. Kimisi chicconun litewayini tavsiye etmiş ama onunda ağırlığı zaten 9 kilo o yüzden çokta cezbedici bi tarafı yok. Katlandığındada uzunca bi hale geliyor pek hoşlanmadım açıkçası

Back
X