kuzummm sen bebiş mi bekliyorsunn? sağlıkla kucağına al inşaAllahbeni hatırladın mı?
evet canım sen sen Ayşe Betül değil misin ben 70-79 topiğinden kader canımBen mievet bekliyrum ama hatirlayamadim cidden
evet canım sen sen Ayşe Betül değil misin ben 70-79 topiğinden kader canım
Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAy canim hatirladm tabii ki nickin degisik geldi bi anda cikaramamisim:) evet bebek bekliyorum insallah bakalim sag salim aramiza gelirse:)) sen napion nasilsin?
Rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımbizim kızlardan hande vardı o doğurdu geçen ctesi mine de 30 haftalık sen gibi söyledim hamile olduğunu hepsi selam söyledi sana hasret falan da. senin kulaklarını çınlatıyoruz sürekli uzun süredir görüşmediğin birini tesadüfen bulursun da sevinirisin ya şuan o duygudayım
oo yeni haber veremedim ki ben sana hiçHandeyle gorusmustuk hamileydi de dogum yaptigini bilmiyordum :) Facebookumu kapattm o yuzden gorusemiyoruz hic. Mineden de haberim var hepsine cok selam soyle insallah hepiniz iyisinizdir. :)
oo yeni haber veremedim ki ben sana hiçiyiyiz çok şükür canım senin hamilelik nasıl gidiyor? evet face açık olsaydı gruba koyardık seni de sık sık görüşürdük bütün kk kızları orda
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımIyi cok sukur simdilik bi sıkıntı yok dogmasini bekliyoruz 1.5 ay filan kaldi nasipse :) sag salim cikarabilirsem baska derdim kalmayack:)
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin canımdarısı tez zamanda bana ve hasrete inşaAllah
çok çok aminAmin canim cok saolasin. Mukemmel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
jane in unique baston pusetini aldık. bayağı sağlam yapılı fakat çocuk dimdik duruyor. hiç eğim vermemişler. oğlum (ilk çocuğum) dimdik hiç rahat uyuyamadı . bir de gereğinden fazla ağır. ileride baston puset düşürsen sakın alma tavsiye etmem.Merhaba arkadaşlar. Ben 29 haftalık gebeyim ve bebegime bebek arabası bakıyorum. Yurtdışı sitelerine de baktım biraz da 3 markayı beğendim şimdilik. jane, quinny ve cosatto en beğendiğim ürünler oldu. Bunlardan kullananlar varsa hangi modeli kullandıklarını ve tecrübelerini aktarırlarsa çok memnun olurum. Travel sistem düşünüyorum, uzun yolculuk çok yaparız. Arabada kapladıkları yer miktarları, kullanım kolaylığı hakkında bilgi almak istiyorum. Başka marka kullanıp memnun olan varsa onları da araştırmak isterim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Slm kızlar bebek arabası konusunda nerdeyse artık uzmanlaşmış biri olarak quinny zapp ekstra 2 yi dün gidip inceledim. Kapanması ve açması çok zor. 3 kademede kapanıp açılıyor. Portbebe gibi yatmıyor daha doğrusu tam yatış pozisyonuna geliyor fakat bebeğin ayaklarını uzattığı yerdeki kıvrım düzleşmiyor. Ama kullanması çok rahat çift yönlü o yönleri güzel olsada kapanıp açmak için baya bi uğraş gerektiriyo bu yüzden vazgeçmeme sebep oldu.Bilgi olsun diye söyleyeyim Quinny zapp ekstrada ise (ekstra2 olmayan) katlanması için pusetini çıkartıp yine aynı şekilde 3 adımda katlamak gerekiyor. Tek başınaysanız bunlarla uğraşması çok zor ve zahmetli. Açarkende önce kasasını açıp sonra puseti takmak gerekiyor. Kimle konuştuysam katlanma açılma özelliklerine çok dikkat etmemi söyledi. Ben çok tavsiye etmem açıkçası..
jane in unique baston pusetini aldık. bayağı sağlam yapılı fakat çocuk dimdik duruyor. hiç eğim vermemişler. oğlum (ilk çocuğum) dimdik hiç rahat uyuyamadı . bir de gereğinden fazla ağır. ileride baston puset düşürsen sakın alma tavsiye etmem.
Siz hangi bebek arabasini sectiniz? 36 hafta oluyorm ben de hala bebek arabasi almadik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?