Bebek İkinci El Bebek arabası

Lovepinkbm

23.05.2015 ♥30.06.2017 oğlummm♥
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
123
199
103
35
Merhaba bayanlar
Bebek arabası olarak stokke mi mima mi kullananlar veya araştıranlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba:KK46:

Merhaba ben ikisinide çok fazla araştırdım ürünleri yakından görmediyseniz görmenizi tavsiye ederim kapatıldığında özellikle stokke çok fazla yer kaplıyor aracınız varsa bagaj çok önemli mima kullanan arkadaşlarım var onlar çok memnun bebek arabası satan büyük bir mağazada bana bebeğe değil arabaya baksınlar istiyorsanız bu iki arabadan birini alabilirsiniz ama bebeğinizin rahatını düşünüyorsanız hiç bakmayın demişlerdi :D henüz karar vermediyseniz araç alırken görsel kadar bebeğin rahatı ve sizin kullanımınızda çok önemli inglesina trilogy alıcaktım son anda vazgeçtim çok pişmanım :)

Merhaba ben ikisinide çok fazla araştırdım ürünleri yakından görmediyseniz görmenizi tavsiye ederim kapatıldığında özellikle stokke çok fazla yer kaplıyor aracınız varsa bagaj çok önemli mima kullanan arkadaşlarım var onlar çok memnun bebek arabası satan büyük bir mağazada bana bebeğe değil arabaya baksınlar istiyorsanız bu iki arabadan birini alabilirsiniz ama bebeğinizin rahatını düşünüyorsanız hiç bakmayın demişlerdi :KK70:o_Oo_Oo_Oo_O henüz karar vermediyseniz araç alırken görsel kadar bebeğin rahatı ve sizin kullanımınızda çok önemli inglesina trilogy alıcaktım son anda vazgeçtim çok pişmanım :)

Öncelikle çok teşekkür ederim.
Allah izin verirse ilk bebek olunca insan herşeyin en güzeli olsun istiyor.ama dediğiniz de çok doğru bebeğin rahatı da önemli elbette.
İnglesina trilogy de güzel ve rahat görünüyor.bunu da seçenekler arasına alacağım.bugaboo da sanırım iyiler arasında.

Çok kafam karışık stokke nin yüksek oluşu mima nın kullanım rahatlığı ve yenidoğandan 19 kg ya kadar kullanılması gibi birsürü şey.henüz çok da aklım ermiyor açıkçasıo_O

Gidip mağazada ürünleri tek tek incelemek gerekiyor sanırımm

Rica ederim ne demek :) Bebeğim henüz 6 aylık çok kısa bir süre önce araştırdım birde size yıl sonlarında yapılan bebek fuarlarına gitmenizi öneririm hemen hemen her markanın standları oluyor ve fiyatlar gerçekten uygun şahsen ben bebek arabamı fuardan aldım :)

Rica ederim ne demek :) Bebeğim henüz 6 aylık çok kısa bir süre önce araştırdım birde size yıl sonlarında yapılan bebek fuarlarına gitmenizi öneririm hemen hemen her markanın standları oluyor ve fiyatlar gerçekten uygun şahsen ben bebek arabamı fuardan aldım :)
Aa bunu duyduğuma çok sevindim hemen bakıyım fuar nerde ne zaman :KK45:

merhaba inglesina trilogy katlanma ve hafiflik için tavsiye ederim ama yine kalite ve + görüntü mima derim inglesina trilogy ben kulanıyorum memmunum arkadaşımda mima var oda memmun stokke ağır bir ürün istanbuldan alım yaptıl fatihte saraçhane var fiyatta indirin aldık şu an fiyat nedir bilmiyorum ama o zaman en uygun oradaydı fiyatlar

Merhaba bayanlar
Bebek arabası olarak stokke mi mima mi kullananlar veya araştıranlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba:KK46:
İnglesina troji tavsiye ederim şunu öğrendim bebek arabası ufak katlanacak hafif olacak anakucağıda hafif olacak bebek büyüdükçe arabanın gösterişi bir şeye yaramıyor stakke ve mima havalı ama kaba arabalar bebek arabası yardımcı bir üründür birde fiyatlarda malesef beli arabaları beli alış veriş mazalarında satılıyor fiyatlarla istedikleri gibi oynuyorlar mima joker stokke e bebek başka bir yerde yok bu nedenle kazık yemek olağan mimanın deri kumaşı yıpramıyor diyede biliyorum ve garantiye girmiyor üst grupta 1 inlesina 2 maxi cosi zaap exera 2

İnglesina troji tavsiye ederim şunu öğrendim bebek arabası ufak katlanacak hafif olacak anakucağıda hafif olacak bebek büyüdükçe arabanın gösterişi bir şeye yaramıyor stakke ve mima havalı ama kaba arabalar bebek arabası yardımcı bir üründür birde fiyatlarda malesef beli arabaları beli alış veriş mazalarında satılıyor fiyatlarla istedikleri gibi oynuyorlar mima joker stokke e bebek başka bir yerde yok bu nedenle kazık yemek olağan mimanın deri kumaşı yıpramıyor diyede biliyorum ve garantiye girmiyor üst grupta 1 inlesina 2 maxi cosi zaap exera 2
Tavsiyeniz için teşekkür ederimm

Back
X