Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası

Ececiiim3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
32
15
3
34
Arkadaşlar mrb ben 5 aylık hamileyim artık yavaş yavaş bebek ihtiyaçlarını almayı düşünüyorum ama bu zamana kadar bebek ihtiyaçları konusunda ne marka ne kalite olarak bir fikrim olmadı sizden yardım etmenizi rica ediyorum. Pusetli bebek arabası olarak iyi marka onerilerinizi bekliyorum her anne baba olarak en iyisini almayı planlıyoruz şimdiden teşekkür ederim

Ürünler marka üzerinden sadece markaya güvenip alınıcak şeyler değil.ki
chicco,bübchen,avent, pier cardin,kraft vs. diye uzar gider markalar.
Bebek magazalarına bakın. Sonrasında netten araştırın ona göre alın derim.
Ve bir liste yapın. Liste üzerinden alım yapmak daha iyi.

Bende bebek dogduktan sonra almistim. Cok arastirdim. Pusetli ve fiyat olarak orta bi butceyle alabilecegin casual cadillac 2016 var. 7 aydir kullaniyorum ve soran herkese tavsiye ediyorum. Bebek ihtiyaclarina gelincede nette cok guzel listeler hazirlanmis ordan bakarak tamamlayabilirsin. Ama acele etme 7. Ayin sonuna dogru baslarsin dogumla ilgili bi problem gorunmuyorsa.

3 model vardı kafamda 2sini gorsel olarak ınceledım gordum cok begendim 3ununde fıyat aralıgı aynı ama bırı dıgerlerınden daha hafıf 6 kg buda avantaj saglıyor rahatlık acısından kullananlar memnun dıyor ama alırsam 3unden bırıne karar vercem resimi ni paylasıyım sizede fikir olsun bence dogumdan sonraya bırakmayın :KK52:
YOYKO

SUNNY BABY CALIBRA

PREGO BABY 2077 ROVER en hafifi bu

Videolarını izleyip detaylı gorebılırsın resımler goruntusuyle anlaşılmıyor :KK51:

Ben de 5.5 aylık hamileyim bugun internetten aldığmz bebek arabası geldi bayıldık kesinlikle kalitesi muhteşem tavsiye ederim.. Önceliğimiz ilerde baston almamıza gerek kalmıycak katlandığında az yer kaplıycak hafif çift yönlü şık bir arabaydı çok araştırdım gördüğüm arabalar içinde en beğendiğim oldu. Hazır indirimdeyken kaçırmadık. linkini koyuyorum http://m.n11.com/peg-perego-switch-four-jet-completo-travel-sistem-bebek-arabasi-a-P142650597

Back
X