Bebek Beslenmesi Bebek arabası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
Merhabalar. Yeni doğan bebek, bu tarz bebek arabasına direk yatırılabilir mi? Carseat almak istemiyorum yani takım olarak. Ayrıyeten araba için olcak ama aldığım arabayla uyumlu olmayacak. İlk üç ayda kullanılmaması gerektiği söyleniyor. Lakin anneme sorsam bizi direk arabaya yatrdığını puset kullanmadğnı söylüyor. Yurtdşndaym gelrken getiremeyeceğim yoksa Türkiyede olsam alırım sıkıntı değil. Bilgisi olan yazabilr mi lütfen

Eklentiler

• IMG_5709.webp
    IMG_5709.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 104
Daha çok ana kucağının takılabildiği modeller tercih ediliyor ama ben de inglesinayı ana kucağı takmadan kullanmıştım, direkt yatar pozisyondaysa zaten bir sakıncası bulunmuyor, çok dik oturtmamak lazım bebekleri

Yatar pozisyonu ve değiştirilebilir yönü varsa carseat almanıza gerek yok. Ben aldım arabamızda sabit duruyor, kızımın arabasını tam yatırarak kullanıyorum dışarıda da.

Back
X