bebek arabasını travel sistemmi almalıyım yoksa araba anakucagı ayrımı olsun??

chen_lee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
133
0
46
Sivas
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Kullanan anneler ne öneriyor???
Hangisi daha kullanışlı?

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Kullanan anneler ne öneriyor???
Hangisi daha kullanışlı?

Merhaba,
benim bebeğimin de beklenen doğum tarihi 12 mayıstı gecen sene,3 mayısta doğdu.1 sene ne çabuk geçmiş.
Ben chicconun travel sistemini aldım,çok da kullanışlı oldu.Travel sistemde bebek arabasında uyuyunca uyanmadan otomobile takılabiliyor.Ya da tam tersi otomobilde uyuyakaldı diyelim,uyanmadan kendi arabasına geçirilebiliyor. Bazı travel set diye geçenlerde bebek arabasının üzerine ana kucağı/oto koltuğu takılıyor onu tavsiye etmem,çok ağır,hantal bişey oluyor.

merhaba kızlar benim bebegime kavuşmama daha 2 ay var ama arkadaşım yaklaşık bir ay önce chicco trevel sistem aldı çok memnun bende almayı düşünüyorum bu sitedeki ürün aynısı:
Chicco I Move Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı Kırmızı - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
benim bebeğimin de beklenen doğum tarihi 12 mayıstı gecen sene,3 mayısta doğdu.1 sene ne çabuk geçmiş.
Ben chicconun travel sistemini aldım,çok da kullanışlı oldu.Travel sistemde bebek arabasında uyuyunca uyanmadan otomobile takılabiliyor.Ya da tam tersi otomobilde uyuyakaldı diyelim,uyanmadan kendi arabasına geçirilebiliyor. Bazı travel set diye geçenlerde bebek arabasının üzerine ana kucağı/oto koltuğu takılıyor onu tavsiye etmem,çok ağır,hantal bişey oluyor.

resim paylaşmanız mümkün mü acaba?
hangi model tam olarak?
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Fun Blue - e-bebek.com
bu mu?
bu 3lü model de

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X