- 18 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
- 36
- Konu Sahibi papatyagzl
Artık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyleri yasıyoruz ama umudunu kesme cünkü bende kesmedim kaç yıllık evlisnArtık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
Canım ne kadardır istiyorsun,sakın umudunu kaybetme,nasibinezamansa o zaman geliyorArtık hayattan soğudum kendimi yapayalnız hissediyorum hamile kalamiyorum defalarca kan testi yaptırdım ama sonuç hep hüsranım
CoÇok üzüldüm Allah sabır versin canım kardeşim Rabbim hepimize Annelik duygusunu tatdirsinBen de sizin gibiydim
Bunalıma girdim bir ara
Herkes soruyordu ne zaman ne zaman diye.
Kimse iyiyi kötüyü düşünmüyor beklenti yaratıp seni berbat ediyor.
Allah'ın işi işte tam umudu kesmiş tedaviye başlayacakken hamile olduğumu öğrendim,çok sevindim çok mutlu oldum.
Rabbim kucağıma almayı nasip etmedi bebeğimin kalbi durdu.
Sonrası hüsran sonrası yıkım.
Demem o ki illa olsun demeyin,hayırlısıysa olsun deyin.
Bir de lütfen bunu sürekli düşünüp strese girmeyin çünkü stres hamileliğe en büyük engellerden biri
Aynen kafayı yemek üzereyim rüyamda aklımda her yerde bebek varSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Bundan 2 sene once bu yazıyı okusam ne saçma derdim. Ama şuan tek bir saniyem dahi duşunmeden geçmiyor desem yalan olmaz. Rabbim hepimizin gonlune gore versin
26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
14 ay oldu 14 aydır deniyorum ama yokyaş kaç
ne kadarlık evlisin
ne kadar deniyorsun
önemli olan çok test yapmak değil ki
Canım 14 ay o kadar uzun değil ki.. 4 sene bekledim ben.Nice 10 sene 15 sene bekleyenler var. Biraz kafanı rahatlatmaya çalış14 ay oldu 14 aydır deniyorum ama yok
14 ay oldu 14 aydır deniyorum ama yok
Yumurtalarım gelişmiyor yumurta çatlatma iğnesi de oldum olmadı adet düzensizliğim vardı hala net bi sorun yok o kadar doktora gittimki bursa dan Antalya ya kadar annelik için yanıyor yüreğim bebek resmi görünce bile ağlamaya başlıyorumtedavi diyorsunuz sıkıntınız ne
daha çok az süre geçmiş bu kadar umutsuz olmayın
bak bizim de olmadı normal yollarla
tüp bebeğimiz var iyi örnekleri okuyun
umutsuzluğa kapılmayın
Yumurtalarım gelişmiyor yumurta çatlatma iğnesi de oldum olmadı adet düzensizliğim vardı hala net bi sorun yok o kadar doktora gittimki bursa dan Antalya ya kadar annelik için yanıyor yüreğim bebek resmi görünce bile ağlamaya başlıyorum
Doğru kısa bi zaman ama bu kısa zamanda çok şey yaşadım çevreyi hiç söylemiyorum bile şu an birazcık bile iyisem eşim sayesinde hep destek verdi ama ben ona bakınca Allah im nolur eşime baba olmayı nasip et deyip ona bile AğlıyorumCanım 14 ay o kadar uzun değil ki.. 4 sene bekledim ben.Nice 10 sene 15 sene bekleyenler var. Biraz kafanı rahatlatmaya çalış
Bende senin gibi yaniyodum evlat ozlemiyle 5 yil cektim sonra tup bebekle hamile kaldim ikizdi 5 ayim bitti 6 ya girmisken erken dogum yaptim 3 ay once kaybettim yasamadi bebeklerim,eskiden arada aglardim,simdi her gun agliyorum cigerim sizliyo o yuzden herseyin hayirlisi de dua et cnm.Yumurtalarım gelişmiyor yumurta çatlatma iğnesi de oldum olmadı adet düzensizliğim vardı hala net bi sorun yok o kadar doktora gittimki bursa dan Antalya ya kadar annelik için yanıyor yüreğim bebek resmi görünce bile ağlamaya başlıyorum
Sadece bi tane yumurta gelişiyor ama haklısın kendimi toparlamam lazimama bu kadar stres olursan daha beter olur
yumurtan gelişmiyor ise çatlatma iğnesi işe yaramaz ki
yumurtaların gelişsin diye iğne yapacak
çok yumurta ürettirecek sonra çatlatma iğnesi ve sonra ilişki
neyse doktorların işine çok burnumuzu sokmayalım
yaşın genç
üzülme topla kendini
tedavini ol, gerekirse tüp bebek uzmanına git