bebek arzusu bitirdi beni

canim dua topiklerini takip ediyor musun? orda bi suru bayan birbirleri icin dua ediyor,cok guzel bi paylasim alani,forum kismindan ulasabilirsin.
istersen bendeki dualari da gonderebilirim.

konu sahibi arkadasim sana gelince,Rabbim o kadar buyuk ki,kuru dala can veriyor yoktan var ediyor.sen duani et,kendini Ona teslim et..2 ay once burda yine hamilelikle ilgili konu acan bi arkadasa elimdeki dualari gondermistim,bide dualarim sizinle forumunda edilen dualara katilip aktif oldu.Kurban oldugum Allahim 1 ay icinde nasip etti hamileligini :nazar:
belki 1 ay degil daha fazla surer ama Rabbim icten edilen dualari geri cevirmez.
insallah yakin zamanda yavrunu alirsin kucagina
Allah razı olsun duaları banada yazar misin

Hangi tedaviler uygulandı canım. Senı uzmeyeceksebpaylasmak iyi gelecekse bır fıkrım olması acısından paylasırsan mutlu olurum
Klomen kullandım çatlatma iğnesi puregon ama hiçbiri olmadı doktor bile moralimi bozdu başkası kullansa patir patir yumurta olur dedi bende bittim artık

Slm canım üzülme bu kadar, yalnız değilsin bende tüp bebek tedavisi görüyorum. Yorumlari okumadim sorulmuştur belki, Senin tetkiklerin yapıldı mi ? Bakıldı mi herşeye? Umudunu yitirme..olur inş.hayrlisiyla..

Slm canım üzülme bu kadar, yalnız değilsin bende tüp bebek tedavisi görüyorum. Yorumlari okumadim sorulmuştur belki, Senin tetkiklerin yapıldı mi ? Bakıldı mi herşeye? Umudunu yitirme..olur inş.hayrlisiyla..
En son çatlatma iğnesi oldum tüp bebek yok şimdilik Rabbim sanada nasip etsin insallah

Konu sahibbi arkadasim duayi birakma lutfeen;( bende istiyorum Rabbimden saglikli hayirli bir evlat.subattan beri ama daha nasib olmadi.pko war bnde ilacsiz adet olamiom.senin durum nasil konu sahibi ????sogan suyu iciorum buarada

Canım birde hayıt suyunu araştır...bütün hormonları ve adeti düzelleyip, depresyona bile iyi geliyor.

Klomen kullandım çatlatma iğnesi puregon ama hiçbiri olmadı doktor bile moralimi bozdu başkası kullansa patir patir yumurta olur dedi bende bittim artık
Bana dırek aşılama dıyorlar canım uzulme cok sukur alternatıflermız var

26 yaşındayım 14 ay oldu demedigim yol kalmadı tedaviler yipratti beni en sonda olmayınca psikolojim bozuldu
Evliligimizin 6. yilinda hamile kaldim. Simdi 7 yillik evliyiz. En ummadigimiz ve umudumuzu yitirdigimiz ayda oldu. Takmadigim icin Allah nasip etti gibi geliyor... onceki konularima bakabilirsiniz neler yasadigimiza dair. Umudunuzu kaybetmeyin lutfen, zamani vardir.

Evliligimizin 6. yilinda hamile kaldim. Simdi 7 yillik evliyiz. En ummadigimiz ve umudumuzu yitirdigimiz ayda oldu. Takmadigim icin Allah nasip etti gibi geliyor... onceki konularima bakabilirsiniz neler yasadigimiza dair. Umudunuzu kaybetmeyin lutfen, zamani vardir.

Nekadar guzel cnm.Rabbim nasip etmis.senin ne rahatsizligin wardi?bnde pko war ilacsiz adet olamam.we cok kistim war minik minik.umudum herzaman war Rabbim benim ve benim gbi tum isteyen kullarina tez zamanda nasib eder ins amin...

Canım bana da atar mısın rica etsem çok ihtiyacm var :(
canim dua topiklerini takip ediyor musun? orda bi suru bayan birbirleri icin dua ediyor,cok guzel bi paylasim alani,forum kismindan ulasabilirsin.
istersen bendeki dualari da gonderebilirim.

konu sahibi arkadasim sana gelince,Rabbim o kadar buyuk ki,kuru dala can veriyor yoktan var ediyor.sen duani et,kendini Ona teslim et..2 ay once burda yine hamilelikle ilgili konu acan bi arkadasa elimdeki dualari gondermistim,bide dualarim sizinle forumunda edilen dualara katilip aktif oldu.Kurban oldugum Allahim 1 ay icinde nasip etti hamileligini :nazar:
belki 1 ay degil daha fazla surer ama Rabbim icten edilen dualari geri cevirmez.
insallah yakin zamanda yavrunu alirsin kucagina

stress yapmayın ben her cıcugumda hemen hamıle kaldım. kafanıza takmayın rahat olun hersey allahtan. allah herkese anne olmayı nasıp eder inşallah

stress yapmayın ben her cıcugumda hemen hamıle kaldım. kafanıza takmayın rahat olun hersey allahtan. allah herkese anne olmayı nasıp eder inşallah
çocuk isteyip de olmayan birine nispet yapar gibi ne güzel yazmışsın hemen hamile kaldım diye.
o kalamıyor kalamayınca ister istemez stres yapıyor.
sanki çok kolay, stres yapma deyince hee tamam oldu deyip sakinnleşecek yani.

çocuk isteyip de olmayan birine nispet yapar gibi ne güzel yazmışsın hemen hamile kaldım diye.
o kalamıyor kalamayınca ister istemez stres yapıyor.
sanki çok kolay, stres yapma deyince hee tamam oldu deyip sakinnleşecek yani.
nispetle alakasi yok cogu seyler kafada bitiyor tabiki fiziksel sorun yoksa. stress yaparak sansini dahada azaltiyor. rahat olsun daha 14 aylik evli 14 yil degil rabbim nsip eder insallah. ben hic takmadim kafama olursa olur dedim oldu sükür.

Back
X