Gebeliğe Hazırlık bebek aspiriniyle hamile kalınırmı ? yardım edin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

perili34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
84
36
88
30
kızlar banada yardım edin valla 1 sene oldu ikizlerim öldü 2 hafta arayla karnımda onun peşine 3 kez daha gebelik oldu ama hep düştü en son gittiğim dr eğer bu sefer hamile kalırsam hem iğne kan sulandırıcı hem hap kullancam ama gebelik olmuyor testte çıkıyor hep adetle sonuçlanıyor benim 2 tane sağlıklı gebeliğim var o ikizlerede araştırma hastanesi inceledi hiçbir sebep bulamadılar hamileliğin oluşmasınında hiçbir sebep yok gayet herşey normal diyorlar valla şaşırdım artık bende kendi bildiğime bebe aspirni içmeye başladım iyimi ettim kötümü etttim bilmiyorum düşük aspirinle hamilelik elde edenler varmış hem hamilelikte kullancaksam dr niye önceden vermedi onu anlamadım sormadımda kafamda deli sorular yoruldum artık gerçekten :KK43:

kızlar banada yardım edin valla 1 sene oldu ikizlerim öldü 2 hafta arayla karnımda onun peşine 3 kez daha gebelik oldu ama hep düştü en son gittiğim dr eğer bu sefer hamile kalırsam hem iğne kan sulandırıcı hem hap kullancam ama gebelik olmuyor testte çıkıyor hep adetle sonuçlanıyor benim 2 tane sağlıklı gebeliğim var o ikizlerede araştırma hastanesi inceledi hiçbir sebep bulamadılar hamileliğin oluşmasınında hiçbir sebep yok gayet herşey normal diyorlar valla şaşırdım artık bende kendi bildiğime bebe aspirni içmeye başladım iyimi ettim kötümü etttim bilmiyorum düşük aspirinle hamilelik elde edenler varmış hem hamilelikte kullancaksam dr niye önceden vermedi onu anlamadım sormadımda kafamda deli sorular yoruldum artık gerçekten :KK43:
Al benden de o kadar
Benım kaybım bir tane seninki kadar çok değil
Karnımda kalbi durdu kurtaj oldum
Doktor bundan sonrakınde öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı başlayacağım dedi
Ben yınede pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu beklorım pıhtılaşma çıkmasa da başlayacak doktorum
Ama senin kaybın çokmuş neden daha once başlanmadı onu anlayamadım
Bende senın gibi düşünüyorum bu konuda madem bu gebelıkte başlayacak phtılaşma olsun olmasın o zaman ilkindede başlasaydı tedbir amaçlı belki kaybetmezdim

Kan sulandırıcı kullanmak tehlikeli de olabildiği için tahlil yapmadan başlamıyorlar pek. Bir bildikleri oluyor genelde doktorların.

Rabbim tekrar yaşatmasın bu acıları. Sağlıkla kucağınıza alacagınız evlatlarınız olsun. Bebeklerde sıkıntı yoksa rahim için de görünün bence. Benim yengem 7-8 kez bu tarz düşükler yaptı dış gebelikte dahil. Son gittiği doktor rahminin ters oldugunu farketti ameliyat oldu ameliyattan sonra biraz dinlendi hamile kaldı ve sağlıkla bebeğini kucagına aldı darısı size ve tüm isteyenlere olsun🤲🏻

Al benden de o kadar
Benım kaybım bir tane seninki kadar çok değil
Karnımda kalbi durdu kurtaj oldum
Doktor bundan sonrakınde öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı başlayacağım dedi
Ben yınede pıhtılaşma testi yaptırdım sonucu beklorım pıhtılaşma çıkmasa da başlayacak doktorum
Ama senin kaybın çokmuş neden daha once başlanmadı onu anlayamadım
Bende senın gibi düşünüyorum bu konuda madem bu gebelıkte başlayacak phtılaşma olsun olmasın o zaman ilkindede başlasaydı tedbir amaçlı belki kaybetmezdim
benimde bu sonuncudaki kan sulandırıcı hapını kullandım ona rağmen gene düştü bu sefer iğnede ekliycek bu dr başka öbürküler bana böyle bi tedavi önermediler çok yıprandım ama bu bir gerçek acı üstüne acı ekledım içimdeki acı dinmiyor bende hep aynı şeyi düşünüyorum belkide ondan ilk ikizlerden sonra deselerdi belki böyle olmazdı yada onların geriden gelip beslenemediklerini anlamışlardı yada o zaman verselerdi aman keşkeden öteye gidemiyoruz malesef :(

Rabbim tekrar yaşatmasın bu acıları. Sağlıkla kucağınıza alacagınız evlatlarınız olsun. Bebeklerde sıkıntı yoksa rahim için de görünün bence. Benim yengem 7-8 kez bu tarz düşükler yaptı dış gebelikte dahil. Son gittiği doktor rahminin ters oldugunu farketti ameliyat oldu ameliyattan sonra biraz dinlendi hamile kaldı ve sağlıkla bebeğini kucagına aldı darısı size ve tüm isteyenlere olsun🤲🏻
benim 2 tane doğumum sağlıklı bi şekilde gerçekleşti 2 oğlum var bu ikisinden sonra oldu bunlar bu zamana kadar biri anlardı illaki çok dr değiştirdim amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin

Kan sulandırıcı kullanmak tehlikeli de olabildiği için tahlil yapmadan başlamıyorlar pek. Bir bildikleri oluyor genelde doktorların.
bebe aspirini içtiğim yüksek doz bişi değilki ama illaki bi bildikleri vardır burda grublarda böyle hamile kalanları okudum ordan kafam karıştı

benimde bu sonuncudaki kan sulandırıcı hapını kullandım ona rağmen gene düştü bu sefer iğnede ekliycek bu dr başka öbürküler bana böyle bi tedavi önermediler çok yıprandım ama bu bir gerçek acı üstüne acı ekledım içimdeki acı dinmiyor bende hep aynı şeyi düşünüyorum belkide ondan ilk ikizlerden sonra deselerdi belki böyle olmazdı yada onların geriden gelip beslenemediklerini anlamışlardı yada o zaman verselerdi aman keşkeden öteye gidemiyoruz malesef :KK43:
Öyle maalesef hayırlısı diyecegiz bu saatten sonra napalım 😞

Aspirin kötü degil aslinda beyin kanamasi icin bile tedavilerde kullanilan ilk ilaclardan birisidir. Ama doktor kontrolu altinda alin cok sık bir takip altinda olmalisiniz ayda bir yada 2 ayda bir kan testleriniz düzenli yapilmali omega3 kullanin eger aspirine güvenmiyorsaniz en azindan icinde bir ilac yok kimyasalda degil Osende omega 3 marka iyidir

Back
X