Çok haklısınız,konuşmak en kesin çözüm ama insanlar çok değişik olabiliyor.siz A diyorsunuz karşıdaki bunu B olarak anlayabiliyor.zaten keskin konuşan,sert yapıda biri değilimdir.bugün telde izin olayının zor olacağını anlatmaya çalıştım aslında ama hala o kendi derdinde.ben 14.30 da geliyorum o zaman çık diyorum hala olmaz diyor!
Arkadaşlar benim 19 aylık ikiz oğullarım var ve çalışan bir anneyim..bebeklerime bakıcımız bakıyor ve genel olarak memnunum.sene başında anlaşırken saat olarak sabah 8-akşam 16.30 olarak konuşmuştuk.sabah gelişlerinde bir problem yok,akşamda pek sorunumuz yok.hiçbir zaman 16.30'a kadar tutmadım onu zaten.ben öğretmenim,14.30 da evde oluyorum genelde ve ben eve gelince onu gönderiyorum.evimde yabancı birinden çok hoşlanmıyorum çünkü.tek daha rahat ediyorum.3 aydır yani işe başladığından beri hep 2 saat önce gitmiş oluyor.bunu da hiç dert etmedim.ancak hep erken yollamama rağmen ikide bir işim var deyip izin istiyor benden.ayda 2-3 kez diyelim..ve her seferinde de izin verdim.bu akşamda aradı yarın bankada işim var 1 de çıkabilir miyim diye.ben okul müdürümden izin alamayacağımı söyledim,daha bugün 1 saat izin aldım çünkü oğlumun biri rahatsızdı onu doktora götürdük.annemle aynı şehirde yaşıyoruz.eğer annemin işi yoksa ve gelirse olur yoksa zaten bankalar 17.30'a kadar açık dedim.yetişirsin dedim.ama ısrarla 1'de çıkmam lazım diye tutturdu.annemi aradım çok sinirlendi,ben gelir bakarım ama zaten hergün çok erken yolluyorsun birde ikide bir izin almak da neymiş falan dedi.çok haklı aslında.kendimi enayi yerine konuluyormuş gibi hissettim..
şimdi ben yalan söyleyip annemin işi varmış,bankaya 14.30 dan sonra git mi desem acaba?yalan da söylemek istemiyorum,içim hiç rahat değil ama bu şekilde kendimi de kullandırmak istemiyorum.bir değil iki değil!.ne yapacağımı şaşırdım..sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim?siz olsanız ne yapardınız?
açıkça konuş cnm bak ben seni 16,30 a kadar bekletmeyip erkenden herzaman gönderiyorum ama sanki biraz süistimal ediyorsun gibi de aslında bunu siz değil kayınvalideniz desin bence sizle soğumasın sonuçta çocuklara bakıyor ayrıca asla 1,00 de çıkartmayın asla saat 4,30 dan sonra banka boş oluyor zaten ozaman bile haldebilir......
sizin yerinize kayınvalideniz görüşsün seninle 16,30 anlaşıldığı eğer saat kısalttıysak ücretide ona göre ayarlayalım desin yani anneniz de olabilir bu söyleyen ama mutlaka deyin yoksa daha çok enayi yerine konulursunuz o sevgilisiyle görüşecektirde ondan izin istiyordur yoksa banka 17,30 a kadar açık ne alaka 1,00 de çıkmam lazm
taviz vermeyin bence daha çok problem çıkabilir
yorumunuz için teşekkürler..k.validemle aynı şehirde yaşamıyoruz.o daha hiç görmedi bakıcımızı.aslında annem konuşmak istiyor ama ben kararsızım bu konuda.kendi işimi başkasına yaptırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?