- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Arkadaşlar benim 19 aylık ikiz oğullarım var ve çalışan bir anneyim..bebeklerime bakıcımız bakıyor ve genel olarak memnunum.sene başında anlaşırken saat olarak sabah 8-akşam 16.30 olarak konuşmuştuk.sabah gelişlerinde bir problem yok,akşamda pek sorunumuz yok.hiçbir zaman 16.30'a kadar tutmadım onu zaten.ben öğretmenim,14.30 da evde oluyorum genelde ve ben eve gelince onu gönderiyorum.evimde yabancı birinden çok hoşlanmıyorum çünkü.tek daha rahat ediyorum.3 aydır yani işe başladığından beri hep 2 saat önce gitmiş oluyor.bunu da hiç dert etmedim.ancak hep erken yollamama rağmen ikide bir işim var deyip izin istiyor benden.ayda 2-3 kez diyelim..ve her seferinde de izin verdim.bu akşamda aradı yarın bankada işim var 1 de çıkabilir miyim diye.ben okul müdürümden izin alamayacağımı söyledim,daha bugün 1 saat izin aldım çünkü oğlumun biri rahatsızdı onu doktora götürdük.annemle aynı şehirde yaşıyoruz.eğer annemin işi yoksa ve gelirse olur yoksa zaten bankalar 17.30'a kadar açık dedim.yetişirsin dedim.ama ısrarla 1'de çıkmam lazım diye tutturdu.annemi aradım çok sinirlendi,ben gelir bakarım ama zaten hergün çok erken yolluyorsun birde ikide bir izin almak da neymiş falan dedi.çok haklı aslında.kendimi enayi yerine konuluyormuş gibi hissettim..
şimdi ben yalan söyleyip annemin işi varmış,bankaya 14.30 dan sonra git mi desem acaba?yalan da söylemek istemiyorum,içim hiç rahat değil ama bu şekilde kendimi de kullandırmak istemiyorum.bir değil iki değil!.ne yapacağımı şaşırdım..sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim?siz olsanız ne yapardınız?
şimdi ben yalan söyleyip annemin işi varmış,bankaya 14.30 dan sonra git mi desem acaba?yalan da söylemek istemiyorum,içim hiç rahat değil ama bu şekilde kendimi de kullandırmak istemiyorum.bir değil iki değil!.ne yapacağımı şaşırdım..sizce nasıl bir tutum sergilemeliyim?siz olsanız ne yapardınız?
Son düzenleme: