Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
artık alışveriş yapmak istiyorum da. yavaş yavaş almak istiyorum.
o yüzden sordum bebek bakım ürünleri nelerdir. en iyi ve sık kullanılan ürünler nlerdir. lütfen yardımcı olun.
canım ben niveanın çantalı setini almıştım..kızım 7 aylık hala kullanıorum ve gayet memnunum..içersinde şampuan, bebe yağı,pişik kremi, sabun ve ıslak mendil vardı..ekstradan dalinin pudrasını aldım ama dr lar pudrayı pek tavsye etmiolar..
canım benim öncelikle Allah sağlık ve sıhhtle kucağına versin bebişini. Ben ilk olarak chicco nun çanta setini almıştım. İçinde şampuan, bebek yağı, sabun, pudra, pişik kremi ve ıslak mendili vardı. Bebek yağı alerji yaptı vücudunda benim oğlumun cildi zaten çok hassas. Ama chicco nun ıslak mendili süper pahalı ama değer. Şimdi şampuan, sabun seba med kullanıyoruz çok memnunuz. Nivea nın pudrası çok ii. Benim oğlum sık sık ishal olduğu ve cilt hassasiyeti olduğu için hemen pişik oluyo. Bu aralar dr. tavsiyesi ile Pavloderm kullanıyoruz. Buda çok ii. Nergis ve papatya özlü zaten. Islak mendil olarak Huggs de öneririm.