Bebek bakımı konusunda eşimle kavga

Ben de 5 aylık bebegi olan bir anne olarak size birşey danışmak istiyorum.Cunku akıl verecek danışacak kimsem yok.İnternetten ve el yordamı ile bebeğime bakıyorum.Uyku düzenlemesini nasıl yapıyorsunuz.Benim bebeğimin doğduğundan beri gündüz uykuları çok kötü.Gece uykuları hemen düzene girdi.Kizim 9.30 da yatıyor.7 -8 aradı kalkiyor.2 saatte bir uyuyor 30 dk ile 1 saat arasında değişiyor.Gece uyuma saati nasıl öne çekebilirim?Ya da akşamüstü uykusunu fazla uyursa uyandırıyor musunuz? Ben bu uyku işini anlamıyorum ve zorlanıyorum.
Ben uyku eğitimi aldım uyku aralıklarını da aldıgım kişi bana atmıştı. 5 aylık 3 uyku yapacak 2-2.5 ayakta kalabilir. Son uykusu 16:45 te olmalı ve 17:30 da uyanmış olmalı bu çok önemli. Evet uyanmazsa ben uyandırıyordum. 3 uyku yapan bebeği 17:30 sonrası uyutmazsanız 19:30 -20:00 a gelir uykusu. Son uyku 30 dk -45 dk olmalı. Diğer iki uyku 1.5 saate kadar olabilir. Benim kızım mesela 1 saat üstü uyumazdı . Bu arada yarım saatte uyanıyorsa uyuttuğunuz şekilde tekrar uyutmaya çalışın belki ilk baslarda uyumaz ama sonrasında uyumaya başlat ve bir süre sonra bu döngüyü kendi atlatabilir.

Ben uyku eğitimi aldım uyku aralıklarını da aldıgım kişi bana atmıştı. 5 aylık 3 uyku yapacak 2-2.5 ayakta kalabilir. Son uykusu 16:45 te olmalı ve 17:30 da uyanmış olmalı bu çok önemli. Evet uyanmazsa ben uyandırıyordum. 3 uyku yapan bebeği 17:30 sonrası uyutmazsanız 19:30 -20:00 a gelir uykusu. Son uyku 30 dk -45 dk olmalı. Diğer iki uyku 1.5 saate kadar olabilir. Benim kızım mesela 1 saat üstü uyumazdı . Bu arada yarım saatte uyanıyorsa uyuttuğunuz şekilde tekrar uyutmaya çalışın belki ilk baslarda uyumaz ama sonrasında uyumaya başlat ve bir süre sonra bu döngüyü kendi atlatabilir.
Teşekkür ederim.deneyecegim.yakin düzende bir uyku düzeni var ama benim kızım bu kadar uyumaz.uykuyu seven bir bebek değil.Sanirim hepsi ayrı ayrı bu bebeklerin.dun.mesela 5 te 45 dk uyuyup uyandı ama 9 a kadar asla uyumadı.Ama huysuzlukta yapmadı.normalde 2saatte uykuya dalar.Aksamustu bu süre uzuyor

Back