Bebek bakmaya korkuyorum

Manifest1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
116
-30
46
35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
:pensive_face:

35 günlük bebeğim var annem evine dönüyor tek başıma bakmaya korkuyorum yabancı memleketteyim tek başıma napicam bilmiyorum sürekli ağlıyorum ya bişey olursa ben napicam nasıl bakicam tek başıma
Benzer seyleri yasadim. Annem gitti iki gun ben agladim, bebegim agladi. Cok zorlandim mi evet ama annem gittikten sonra alistim ve tam tamina anne oldum. Kendi duzeninizi kurarsiniz merak etmeyin. Ana kucagi benim elim ayagimdi, onunla yemek de yaptim, banyo da yaptım. Siz de yonteminizi belirlersiniz. Eşiniz umarim destek olmaya acik biridie. Aksamlari bir saat de olsa destek rica edin kendisinsen. Kendinize bakin, kafa dinleyin, bisey icin ya da artik ne isterseniz :)

Merak etmee alisacaksin, hepimiz bilerek dogurmadik, alisacaksin, birbirinize çok güzel uyum sağlayacaksınız, biraz zaman ver kendine de bebeğine de

Alışılıyor korkmayın. Aynı şeyleri yaşadık, eşim üstelik bebeği tutamıyorum deyip salona geçiyordu. Bebekle ben bir başımıza kalıyorduk. Hepsi geldi geçti, ilk halleri unutuldu bile.

Bebeğim 38 günlük, ben de uzaktayım ve tekim. Annem gittiğinde çok korktum, hala zorlandığım anlar oluyor ama bebeğinizin zaten sadece size ihtiyacı var. İçgüdü ile ona iyi gelmeyi öğreniyorsunuz yavaş yavaş merak etmeyin. Sağlıkla büyüsün yavrun

evet zamanla oluyor,
içinizi ferah tutun
Bende geçen sene 2024 kış ekimde doğum yaptım. Annem 10 gün kaldı.
Kasım da annem gitti evine.
İlk gün şaşırsamda bir değişik gelsede
evin içinde oğlumla ben kaldım 😃😀😄
Gün geçtikçe alıştım.
Şimdi kendisi 11 aylık bu ekimde 1 yaşına girecek.
🤗 zaman su gibi akıp geçti.
⌛🕰

60 güne yakın annemde kaldım taşındığım için.Nasıl yapacağım bakamamayacağım galiba diyip diyip ağlıyordum.Şimdi 1 yaşında oldu bilee😬Zamanla alıştık.Düzenimizi kurduk.Hatta şimdi kimse benim kadar düzenini bilmiyor.
Çokta güzel yaparsınız emin olun.Zamanla çok güzel bi düzenniz oturacak ,kimse gelmesin evimde bebeğimle düzenm var bile diyeceksiniz.Kimse annesinin karnında öğrenmiyor .Eşinizin desteği de varsa daha rahat olursunuz emin olun🌸

Dert yarştırmak istemem sadece paylaşmak istiyorum, benim "anne" gelmedi dogumumda, KV doğumdan sonra hastaneye geldi, iki ay olacak doğum yapalı dört kere aradı, iki kere markete ciktiginda uğradi bir kere de eşim kızdığı için akşam yarım saat çay içmeye gelip gittiler 😊 o ilk günleri nasıl geçirdiğimi düşünüyorum da... Neyse işte geçip gidiyor 😊

İlk bebeğimde 7. gün, ikincisinde 3. gün yalnız kaldım. Bakamam korkusu oluyor ama bir bebeğe en iyi annesi bakar 😊

Ben de aynı şeyi yaşadım insan alışıyor tek başınıza kalınca tam bir anne oluyosunuz

Aslında tek başınıza bakmaya başladığınızda daha hoşunuza gidecek. Evet zor olacak ama göreceksiniz hemen alışacaksınız..

Annem de sağlık sorunlarından dolayı doğumdan bir hafta sonra gitmişti, çok ağlamıştım yapayalnız hissettim kendimi. Allah'tan çevremde insanlar vardı destek oldu yavaş yavaş geçiyor bu süreç henüz çok yeni geçecek merak etmeyin

İster istemez denge kurmaya çalışırken yorulabilirsiniz ama zamanla hepsi oturuyor. Hatta ikiniz baş başa olduğunuz için tüm düzen ve hakimiyet size ait oluyor. Hicbirimiz bir anda öğrenmedik.😊

Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 yalnızlığa gelince Kimse çok kolay olacak diyemez ama alışılıyor arkadaşım. Benim sevgili annem gelmedi bile doğuma ☺️ öyle böyle bi yalnızlık değil yani. Hastaneden getirdiğimiz kirlileri bile kendim yıkadım astım. Ama geçti o günler 1 yaşına girecek nerdeyse yavrum. Geçiyor iyi kötü kendinize bi düzen kurarsınız

Benim de bebeğim 35 günlükken annem gitmişti. Yalnız kalmıştık. Emin ol düşündüğün, yaşadığın her şeyi hepimiz yaşadık. Ama alışıyorsun, sen onun annesisin. Senden daha iyi kimse bakamaz ona. Sakin ol ve iç güdülerine güven ☺️

Back
X