Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kardeşim in kafasını 15 günlükken kapıya çarpmıştım çocuk mos mor morarmış tı aglayacam die sesi felan gitmişti ağlamaktan yüzüne ufledikce kendine geldi hemen acil e götürdük 3 4 saat müşade altinda tutullar kusar da haber edin dediler elhamdülillah bişey olmadı ha bide röntgen çektiler elhamdülillah onda da bişey çıkmadı eğer kusacak olursa morarma olursa o bölge de götürmek te fayda varKızlar merhaba çok utanarak ve üzülerek yazıyorum 12 günlük bebeğimi emzirirken telefonumu yanlışlıkla kafasına çarptım biraz ses geldi ovdum kafasını ağlıyordu sustu ovunca çok korkuyorum inşALLAH iyidir bebeğimin başına böyle bir olay gelen var mı nolur yardım edin![]()
Allahın izniyle birsey olmasin inşallah... yeni mi oldu bilmiyorum ama bir süre uyutmayın bence aslında doktora yine de götürmenizde fayda var nolur nolmaz çok minik .Kızlar merhaba çok utanarak ve üzülerek yazıyorum 12 günlük bebeğimi emzirirken telefonumu yanlışlıkla kafasına çarptım biraz ses geldi ovdum kafasını ağlıyordu sustu ovunca çok korkuyorum inşALLAH iyidir bebeğimin başına böyle bir olay gelen var mı nolur yardım edin![]()
Kusması yok ama kafasına darbe almadan önce de uykusunda sıçrıyorKusma, uykuda sıçrayıp uyanma, gözlerde ekstra kayma, sürekli ağlama var mı bunlara bakın. Her şey normalse büyük ihtimalle bir sıkıntı yoktur.
Her hangi bir sebeple ani yüksek sese, sarsıntıya maruz kaldı mı? Kardeş ya da başka bireylerden olabilir, ya da çevresel faktörlerden?Kusması yok ama kafasına darbe almadan önce de uykusunda sıçrıyor
Doktora bari götürün bu nedir ya özrü kabahatinden büyükKızlar merhaba çok utanarak ve üzülerek yazıyorum 12 günlük bebeğimi emzirirken telefonumu yanlışlıkla kafasına çarptım biraz ses geldi ovdum kafasını ağlıyordu sustu ovunca çok korkuyorum inşALLAH iyidir bebeğimin başına böyle bir olay gelen var mı nolur yardım edin![]()
Bilerek yapmadım hanımefendi kim yavrusunun canını yakmak ister ya !?Doktora bari götürün bu nedir ya özrü kabahatinden büyük
Her hangi bir sebeple ani yüksek sese, sarsıntıya maruz kaldı mı? Kardeş ya da başka bireylerden olabilir, ya da çevresel faktörlerden?
Ya da sen gebeliğinde fiziksel ya da duygusal bir travma yaşadın mı? Korku, düşme, çarpma
çevremdekiHer hangi bir sebeple ani yüksek sese, sarsıntıya maruz kaldı mı? Kardeş ya da başka bireylerden olabilir, ya da çevresel faktörlerden?
Ya da sen gebeliğinde fiziksel ya da duygusal bir travma yaşadın mı? Korku, düşme, çarpma vs?
Çevremdeki insanlar yüksek sesle konuşuyor bebeğimin yanında daha sesten anlamazmış öyle diyorlar nasıl anlamaz sesten anlar diyorum anlamaz diyorlarHer hangi bir sebeple ani yüksek sese, sarsıntıya maruz kaldı mı? Kardeş ya da başka bireylerden olabilir, ya da çevresel faktörlerden?
Ya da sen gebeliğinde fiziksel ya da duygusal bir travma yaşadın mı? Korku, düşme, çarpma vs?
Anlamaz olur mu ya, sağır mı bu bebek ne alaka. Tüm sesleri duyuyor bebeğiniz gebeliğinizden itibaren.Çevremdeki insanlar yüksek sesle konuşuyor bebeğimin yanında daha sesten anlamazmış öyle diyorlar nasıl anlamaz sesten anlar diyorum anlamaz diyorlar
Keşke sizin gibi anlayışlı olsa yakınımdakiler ne demişler dizinin dibindeki anlamaz seni ta uzakta yaşayan kişiler anlar diye insanlar çok anlayışsızAnlamaz olur mu ya, sağır mı bu bebek ne alaka. Tüm sesleri duyuyor bebeğiniz gebeliğinizden itibaren.
Ama benim kastettiğim ani bir yüksek ses, mesela yere düşen sert bir cismin çıkarttığı ses gibi, ya da çarpan kapı sesi, ya da çığlık, yüksek ton bağırma, kavga vs.