Doğuma Hazırlık Bebek banyosu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nurblc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2016
608
510
33
33
Kizlar yenidogan bebek ne ile yikanmalidir? Sampuan kullanmayan cok kişi varmış

Abartmaya gerek varmi bilemedim. Yenidogan urunleri var adi ustunde... bebeklerimiz kimyasallara bir sekilde maruz kalacaj onlari pamuklara sarsak bile... sampuan kullanmasan pisik kremi, hazir bez kullanacaksin, kiyafetlerini sabunla yikayacaksin, her giydirdigin organik pamuk olamayacak...

Ha hepsine dikkat edebileceksen tebrik ederim seni:) ama bence gerek te yok acikcasi, yapay dunyamiza bir sekilde uyum saglamak zorundalar:)

Mustela nin konak sampuani ve vucut sampuanini aldim ben. Kullanici yorumlari en cok bu yonde olumluydu. Hani organik olmayan cozum ararsan diye deyivereyim sana:)

Bende mümkün olmaz diye düşündüğüm için konuyu açmıştım canım :) dediğin gibi bi şekilde kimyasala maruz kalicaklar ki benim dikkat etmem imkansiz hem maddi hem manevi. Çalışan anne olmak şimdiden kasmaya başladı tesekkur ederim onerin icin. Mustela alicam bende :) bi de boyle biseyim var mesela siz kendiniz araştırıp bulup alabiliyorsunuz ama benim cevremde de öneri sunacak birileri yok tek başımada karar veremiyorum hep bi acaba oluyo aklimda.

Hemen hemen herseyi aldim hepsini de cok arastirma yaparak aldim yardimci olabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…