- 24 Ağustos 2016
- 3.766
- 6.311
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
-
renkli olanlar çok güzelmiş :)
2. Örnek çok hosuma gitti canim...Benim de battaniye örme isteğim var kızım için ve tek orebildigim lif oldu bu zamana kadar..Ben de araştırıyorum ama kasimdaki Kpss den sonra örmeyi düşünüyorum..Kizina ne isim düşünüyorsun bu aradaKızlar ben kızım için battaniye örmek istiyorum ama daha önce hiç birşey örmedim,örgü örmeyi çok bilmiyorum yani .Örgü örmeyi öğreten bildiğiniz siteler var mı ? Beğendiğim birkaç örnek var örmek istediğim.
Eki Görüntüle 1894260 Eki Görüntüle 1894261 Eki Görüntüle 1894262 Eki Görüntüle 1894263 Eki Görüntüle 1894269 Eki Görüntüle 1894270 Eki Görüntüle 1894271
2. Örnek çok hosuma gitti canim...Benim de battaniye örme isteğim var kızım için ve tek orebildigim lif oldu bu zamana kadar..Ben de araştırıyorum ama kasimdaki Kpss den sonra örmeyi düşünüyorum..Kizina ne isim düşünüyorsun bu arada
İnsanın kendi emeği bir başka oluyo çalışmasam ben de örerdim kesin. Öyle bildiğim site yok ama youtube da örme şekilleri tarifleri falan var canım hiç bilmeyen bile basit örnekleri videoları taklit ederek öğrenir.
Yok bence önce videoları izle beğendiğin örneği kafanda tasarla belki şişle örmen gerekir. Ben youtube dan neler neler yapmayı öğrendim.evet canım öyle yapmak lazım...önce güzel bir tığ ve yün almak lazım tabii..
Ben de zor durumdayım isim konusunda eşim le çok farklı isimler düşünüyoruz :))evet hepsi güzel örnekler, ben de tavşanlıyı yapmak istiyorum . Tanem ismini düşünüyordum ama bu ara biraz soğudum herkesin Tanem'i olcak diye ,kafam çok karıştı inan. Eşim de 2 isim istemiyor ve her ismi beğenmez,yeni isim arayışlarındayım canım,sen ?
Ben de zor durumdayım isim konusunda eşim le çok farklı isimler düşünüyoruz :))
Aslında çok değişik olsun diye de düşünmüyoruz açıkçası anlamı güzel kulağa hoş gelen isimler olsun istiyoruz...Tabi yakın çevremizde fazla olmayan isimler olsun...
-Aybüke'nin anlamı mesela akıllı, zeki,hafızası güçlü, kültürel zenginliği olan ay yüzlü anlamlarinda..ama eşim bu isim gıcık diyor.Ben beğeniyorum.
-Nursena ismini biraz onayladı gibi ağırbaşlı, hayata gülerek bakan ,ışık saçan anlamlarında...
-Elif ismi de çok hoşuma gidiyor fakat akrabalarda fazlasıyla var...
-Öykü,Aysu ve Nehir gibi isimler düşünüyordum onlar da beğeni almadı:)
Tabiki araştırmaya devam şimdilik :)))
Tavşanlıya ben de öldüm bittim, öğrenmeye çalışcam ama biraz zor gibi, olmadı kayınvalideme yaptırırımAyy tavsanliya bayildimmm. Cok tatlıymış. El isi kısmını ben anneme bırakıyorum yillardir ısrarla ogrenemedim örgüyü ama youtubeda falan vardir muhtemelen videolar.
Hic ugrasma ve kayinvalidene yaptir, biraz zor bir seye benziyor. Baslangic olarak daha basit seyler örmeye calis bence ki sonradan bıkmayasınTavşanlıya ben de öldüm bittim, öğrenmeye çalışcam ama biraz zor gibi, olmadı kayınvalideme yaptırırım
Haklisin ilk deneme icin cok zor bir örnekHic ugrasma ve kayinvalidene yaptir, biraz zor bir seye benziyor. Baslangic olarak daha basit seyler örmeye calis bence ki sonradan bıkmayasın
O zaman super demekki hakkıyla guzel yapar benceHaklisin ilk deneme icin cok zor bir örnekkucuk seylerle baslamali önce..kayinvalidem kursa da gitmis böyle seyler icin , oldukca yetenekli bunu da yapar sanirim...dogumuna da az kalmis heyecanlisindir
Insallah canim cok sagol. Allah hepimize saglikli kolay dogumlar versin insallah. Biraz zaman sonra cok daha belirgin olarak hissedeceksin hareketlerini o duygu hissiyat dunyanin en guzel seylerinden biri gercekten.İnsallah sorunsuz çok güzel bir doğum olur canim...Ben de bugün ilk defa kizimin hareketlerini tam manasıyla hissettim,çok güzel bir duygu gercekten...seni çok iyi anliyorum,ben daha 21 haftaligim ama sabirsizim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?