bebek bekliyorum ve insanların türlü türlü yorumlarından sıkıldım haksızmıyım sizce

hamılelıgının tadını cıkar canım
saglıklan kucagına al ınsallah

teşekkür ederim canım yorumun için Rabbim tez zamanda sanada tattırır Rabbim

geçen abimin eşiyle konuşuyorumda sen bakma insanlara herkes birşey söyler diyo haklı valla yok doğum felaket yok doğduktan sonra daha kötü yok biz düşünmüyoruz hayatımızın tadınız çıkaracağız o kadar çok yorum yapıyorlaki sorma canım hayırlısıyla elimize alalımda sağlıcakla gerisi gelir inş

öncelikle rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

sen onun bunun dediğine hiç bakma.sadece dr dinle.zaten ilk 3 ay annenin bünyesi hamileliğe hazır hale geliyo bu yüzden kilo vermek gayet normal.bebekte anneden 3.aydan sonra beslenmeye başlıyor doğal olarak senin kilo alman veya vermen bebeği hali hazırda etkilemez hiiiçç kafanı takma sen mutlu bir hamilelik geçirki bebeğinde mutlu bir bebek olsun.

bu tarz şeyleri çok çok duyacaksın.senin cevabın hayatın tadı tuzu ben bebeğim ve eşim olacak de.

teşekkür ederim arkadaşlar... 12+2 oldum bu hafta dah aiyi hissediyorum kendimi bulantılarım var yemeklerin kokusu hala kötü ediyor ama çok şükür yemek yiyebiliyorum çokta olmasa kendime bakmaya başladım galiba vücudumda alışıyorum yavaş yavaş bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…