Doğuma Hazırlık bebek beşiği,hamağı yada ana kucağı..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

serpil_20de

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
152
0
96
Denizli
bebeğimi biraz büyüyünceye kadar yanımda oturduğum odada yatabilmesi için beşik hamak yada ana kucağı almak istiyorum fakat karar veremiyorum. beşikler nerdeyse yataktan daha pahalı en fazla 6 ay kadar kullacağı için değer mi bilemedim. ana kucakları bebek yana dönse düşecekmiş gibi geliyor pek kullanışlı gelmedi . sizler ne kullandınız. marka model öenerileriniz varsa ,paylaşırsanız sevinirim..

Ben önce ana kucağı kullandım biraz büyüyünce oturduğumuz koltuklara yatırmıştım. İlk zamanlar başlarını bile zor çeviriyorlar ana kucağından düşeceğini sanmam. Benim bebeğim prematüre doğduğu için sağa sola dönmesi de biraz zaman almıştı. O yüzden düşme korkusu olmadı bende. Ana kucağına güvenmiyorsanız park yatağı gündüz oturduğunuz odaya taşıyabilirsiniz. Biraz daha büyüyünce biz öyle yapmıştık. Tekerlekli olduğu için tek başıma bile kolayca taşıyabiliyorum. Beşik ya da hamak gibi şeyler almayın bence, oturmaya başladı mı içinde bırakamazsınız ve bebekler anlamadan çabucak büyüyorlar. Benim tüy gibi hafif, kapkara bebeğim bile hiç anlamadan büyüdü de ayağa kalkıyor artık :) O yüzden beşiğe sepete filan boşuna para vermeyin bence. Park yatak hem güvenli hem pratik, kolayca odadan odaya taşıyabilirsiniz.

Back
X