bebek besigi ile ilgili kafa karışıklığı

ryask14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
5
1
86
31
Bebek besigi alacaz ama kafam cok karisik nasil birsey almak istedigime bir turlu karar veremiyorum.1 olarak buyuyen besik var ve ben bunu en cok heves ediyorum ama diyorlar ki hem buyuk hemde bebek yatmazsa kimisi 3-4 yasina kadar devamli kullanan var kimisi 1 hafta yatiyor bir daha yatmak istemiyor diyen de var.
2. Olarak da oyun parki yataklari var kucuk her yere tasinir sekilde olanlar var. Bunada ileride kucuk gelecek diyen de var.
Kafam karisti hem kullanisli birsey olsun istiyorum ama karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi, siz ne kullaniyorsunuz?
siz ne zaman aldiniz bebek besigini?

1 ay kala almstk biz bende çok kararsizdm ama park beşikler çok hoşuma gitmedi fazla odamda olmamasına rağmen mobilya beşik aldm ama büyüyen almadm boş odam olsa büyüyen alirdim tbi park besiktede yatmayan bebekler varms onu bilemeyz ki

Park yataklari ben hic sevemedim. Bebegime mobilya besik aldim. Başta buyuyebilen dusundum ama sonra mantiksiz geldi.

Bebegim 4-5 yasina geldimi daha ne mobilyalar cikar gider onunla begendigi bir cocuk karyolasi alarim olur biter. Besiginide kardesine saklarim diye dusundum ve normal sallanabilen asansor korkuluklu altinda cekmecesi olan mobilya besik aldim.

Hem buyuyebilen besikler normal besiklerden daha buyuk ve cok yer kapliyorlar. Karyola olmus halleride cocuk karyolalarindan daha kucuk ve estetik degiller.

Bebegim daha bir aylik dogdugundan beri mobilya besikte yatiyor. Ben memnunum hicbir zaman park yatak alsaydim demedim.

Bende park yatak duşunuyorum. Bebek buyuyunce alt kqtındada uyuyabiliyor. 4-5 yaşlarında da oda kurmayı duşunuyorum boylece beşiğide toplar kaldırırım. O yonden çok hoşuma gidiyo zaten.. Ben 7. Ayımda almayı duşunuyorum. Ramazanda çıkmak zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…