Bebek beşik

sumey

kocasının yawrusu
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
144
65
Evet anneler bebeklerinize nasıl beşik aldınız yada ne almayi dusunuyosunuz ?

Kızlar oyun parkı besik kullananlarin yorumlarını bekliyorum. Bu hafta sonu almayi düşünüyorum tecrubeleriniz benim için onemli☺

Herkes park yatak diyip duruyordu 1 ay önce Havuzlu han'dan aldım daha kurmadım. Eşim çok erken diyip duruyor. Genellikle park yatak kullanışlı deniliyor göreceğiz.
Zamanında büyük Oğlum için büyüyebilen çekmeceli yatak almıştım. 1.5 sene sonra söktüm tek kişilik yatak yapmıştım. O sebepten istemedim.

biz sallanan karyola aldık. park yatakları da araştırdık ancak sallanma özelliğinin fazla olmamasından dolayı karyolada karar kıldık.

Kraft calipso park yatak aldık kurduk gayette güzel sallanıyor istersen sabitleyebiliyorsun iyiki almışız dedim kumaşıda kaliteli gayet düzel duruor bakalım umarım sağlıkla kullanmak nasip olur :)

ben sepet beşik almayi düşünüyorum çok hevesim var ilk oglum da alamadım ama bunda çok istiyorum ama bi yandan soru işaretleri var acaba ne kadar kullana bilirim diye zaten ilk oğlum dan karyola beşik var sadece 6 ay kullanacam sepet beşiği yanımda dursun diye sonra kendi odasında olacak

sallanan ve ayarlanan park yatak alıcam
arastırmalarım ve tecrubelılerden anladıgım kadarıyla almayan pişman :=)
gece için anne yanı beşik alıcam bır de.

Teşekkür ederim :) sallanan ayaklarinda plastik koruyucu lar oluyor yerle temas edip ses cikartmamasi icin yere surtunmemesi icin ona dikkat edin de ses yapmasin sallarken bazi park yataklar gacir gucur ses yapiyormus.İcine de sunger yatak tercih edenlerdenim visco icine gomuldugu icin kamburlastiriyor diyenler oldu fermuarli alezli sunger yatak aldim aklinizda bulunsun :)

Sepet beşikler benim de çok hoşuma gidiyor. Ancak kullanım süresine baktığımda vereceğim paraya değmeyeceğine, fazladan masraf olacağına karar verdim ve o yüzden almadım.

Graco nun park yatagini aldim, titresimli, muzikli bisey, 1,5 -2 yasina kadar yatar diye umuyorum

Bizde çilek softy bebek karyolasini aldık oglusuma 3 - 4 yaşına kadar kullanır

beşik en önemli alışverişlerden birisi :) biz hallettik darısı karar veremeyenlere..

ben ilk kızıma 2011 de kraft benetton model park yatak almıştım.Park yatakların en genişlerinden biri ve çok memnun kaldım kızım üç yaşını bitirene kadar onda yattı. daha bile yatardı ama ikinci için kaldırdım hala yepyeni duruyor.Bu kızımı da onunla büyüteceğim inşallah.Katladım kaldırdım yeğenim geldikçe de açıp ona kurdum çok pratik kesinlikle park yatak tavsiye ederim.

Bende sepet beşik aldım beyaz renkli Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin inşallah. Cümlesiyle beraber. Çok hevesim vardi Allah nasip eti almayı çok şükür.

:KK43:
ben ilk kızıma 2011 de kraft benetton model park yatak almıştım.Park yatakların en genişlerinden biri ve çok memnun kaldım kızım üç yaşını bitirene kadar onda yattı. daha bile yatardı ama ikinci için kaldırdım hala yepyeni duruyor.Bu kızımı da onunla büyüteceğim inşallah.Katladım kaldırdım yeğenim geldikçe de açıp ona kurdum çok pratik kesinlikle park yatak tavsiye ederim.
canım ben de kraftın park yatağını aldım bunun için en iyi yatak hangisi sence ?yarı ortapedik yatak bulamadım üst katı için

üst katına benim bebekliğimden kalma ince bir pamuk yorgan vardı onu kullandım alt kata geçince de e bebekten yarı ortopedik yatak aldım.Yalnız yatağı yazan iç ölçülere göre almama rağmen küçük kaldı yanları doldurdum artık

X