Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
bu arada kizlar kizlarinizin adi ne merak ettim?
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Yaaaaa cooooik sewindim vallahi canim suan ben yemis kadar oldum inanki yaa bizim kizda bi sewerek yiyoki gorme ...

Yeğenime annem bakiyo su an 16 aylik 5 aylikken meyvelerinin içine ceviz katiyodum ben diyo onda bi sikinti olmadi alerji fln. Ben daha sade meyveyi yediremedigim için ceviz badem olayini düşünemiyorum bile. Daha erken rahat ol dediler yer zamanla alisir dediler bana ben de rahat olup bekliycem bakalim :)
Kayıtlı Üye
Canim ben kizima alistiriyorum vallahi bizimle birlikte oturuyo sofraya weriyorum yemegin suyuna batirip yiyo valla
Kayıtlı Üye
Sengul cum bahar ikimizinde kizlarin adi ayni HAYRUNNİSA

Sizinki?
Mama vermeyim diye tam yulaf unu irmik fln aldim onlarla mama yaptim güya meyveyle tatlandirdim yook şimdiden agzini kitliyo resmen ben de senin gibi normal yemeklerden deneyim ya yoksa çocuk yemeden soguyacak bu gidişle
Kayıtlı Üye
Hersey zmanla oluyo ya chann kesinlikle sadece biz anneler sabir edemiyoruz

Bu arada aramiza hosgeldin
Benimki de Zeynep Nisa :)
Kayıtlı Üye
Ya sirf ise basliycam bir an önce alissin diye stres yaptim ben de iste daha zamani var demekki. Hep te korkmusumdur yemeyen bi çocuğa sahip olmaktan ama
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Himmm anladimmm alisir ins.
Benim kızımda 6 aylık. Sabah 1 yumurta sarısı akşamdan tuzu alınmış keçi peyniri 1 kaşık pekmez 4 tane bisküvi anne sütü yada mama meyve avokado veriyorum çok severek yiyiyor ayrıca çok yararlıymış sebze çorbası yada kıymayla bebek tarhanası yoğurt muhallebi gecede anne sütü
Kayıtlı Üye
Sengul cum bahar ikimizinde kizlarin adi ayni HAYRUNNİSA

Sizinki?
aaaa rastlantiya bak benim kizimin adi ERVA
Kayıtlı Üye
Benim kızımda 6 aylık. Sabah 1 yumurta sarısı akşamdan tuzu alınmış keçi peyniri 1 kaşık pekmez 4 tane bisküvi anne sütü yada mama meyve avokado veriyorum çok severek yiyiyor ayrıca çok yararlıymış sebze çorbası yada kıymayla bebek tarhanası yoğurt muhallebi gecede anne sütü
aramiza hosgeldin canim kiyma icin biraz erken degil mi? benim kizim 8 .ayina gireli5 gun oluyor daha yeni yeni veriyorum. saglik ocaginda ay ay verilmesi gereken besinleri verdi hemsiemiz onda da 7. ayini doldurunca balik tavuk kiyma verin diyor. yinede sen bilirsin
Kayıtlı Üye
Yaaaaa cooooik sewindim vallahi canim suan ben yemis kadar oldum inanki yaa bizim kizda bi sewerek yiyoki gorme ...
ayy canim ya aynen bende cok sevindim sen kahvaltida neler veeiyon canim?
Kayıtlı Üye
aramiza hosgeldin cigdemcim zamanla alisir canim merak etme
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
bisey degil canim bende 2 ay sonra veririm artik ne yapalim baharcim kizina kahvaltida neler veriyorsun?
kizlar bu arada bu aksam kizima ilk defa balik yedirdim nedense sofrada bizimleyken bisey verince yiyor sizinkide oyle yapiyor mu?
ben kızıma kahvaltıda yumurta sarısı, peynir, pekmez , bebe bisküvisi, antap fıstığı veya badem, muz veya elma bunları blendırdan geçiriyorum ihlamur da katıyorum ama en fazla 2 kaşık yiyo