- Konu Sahibi TurkuazKrampon
- #3.621
ben çok seviyorum da uzun süre kullanılmıyo akıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel isimler Erva, NisaIyiyim valla ne yapalım havalar soğuk eve tikilip kaldik. Ervamin cok cani sikiliyo. Bu aralar çok sinirli canımi sikiyo. Durup durduk yere sinirlenip deli gibi ortada hicbisey yokkeen. Nisa nasıl?
Şimdi 2.5 yaşında kızım hala besin düzenimiz var. Bi önceki günden kızımın ne ler yiyeceğini düzenlerim. Zorla yedirmeyin oyalayarak yedirin. Kaç kilo boyu nasıl?Ne güzel isimler Erva, Nisa
Bebek beslenmesi konusuna sırf acaba oğlum gibi bir bebek var mı diye bakmaya geldim. Konudaki ilk mesajda beslenme tablosu oluşturulmuş resmen
Hiçbir zaman böyle bir beslenme düzenimiz olmadı , 17 aylık olmasına rağmen çok iştahsız .
Zorla yedirmeyi de sevmiyorum ve sağlıklı bulmuyorum .
Artık besinsiz kalıp hastanelerde serum yemesini bile göze aldım yani![]()
besinsiz kalıp serum yedirmek mi ????? ben bu cümleyi yok sayıyorum hastanede çekeceği çileyi de hesaba katıyo musunuz ???? benim kızım o kadar zor yemek yerdi ki 2,5 yaşında hala öyle ama oyunla reklamla videoyla yemek yediririm iki kaşık da alsa ona faydası var yaz günlerinde balkona salıncak aldırdım salıncakta yediriyorum kışın evde ilgisini çeken birşeyler bulup öyle yediriyorum bende zorla yedirme taraftarı değilim ama aç kalmasına da göz yumamıyorum. muhakkak vardır ilgisini çeken sevdiği birşeyler o arada yedirebilirsinizNe güzel isimler Erva, Nisa
Bebek beslenmesi konusuna sırf acaba oğlum gibi bir bebek var mı diye bakmaya geldim. Konudaki ilk mesajda beslenme tablosu oluşturulmuş resmen
Hiçbir zaman böyle bir beslenme düzenimiz olmadı , 17 aylık olmasına rağmen çok iştahsız .
Zorla yedirmeyi de sevmiyorum ve sağlıklı bulmuyorum .
Artık besinsiz kalıp hastanelerde serum yemesini bile göze aldım yani![]()
Evimizdeyiz tv yok zaten reklam izletmek aç kalmasından daha sağlıksız bişey bence .besinsiz kalıp serum yedirmek mi ????? ben bu cümleyi yok sayıyorum hastanede çekeceği çileyi de hesaba katıyo musunuz ???? benim kızım o kadar zor yemek yerdi ki 2,5 yaşında hala öyle ama oyunla reklamla videoyla yemek yediririm iki kaşık da alsa ona faydası var yaz günlerinde balkona salıncak aldırdım salıncakta yediriyorum kışın evde ilgisini çeken birşeyler bulup öyle yediriyorum bende zorla yedirme taraftarı değilim ama aç kalmasına da göz yumamıyorum. muhakkak vardır ilgisini çeken sevdiği birşeyler o arada yedirebilirsiniz
Video izletmek yerine kalem kağıt kullanmayı tercih ediyorumCalisiyo musunuz ki? Ben kızıma özel yaparım her şeyi halen daha. Ortak yediği şey de olur ama 1 ogün diğer ogünleri kızıma göre hazırlarım. Reklam izletmeyin o zaman egitici video izletin. Sayilar sekiller renkler izletin. Benim kızım şekilleri sayıları bu videolar sayesinde öğrendi. Ve bi çok kelimeyi videolar sayesinde ogrndi
Hım anladım biz çay içerken oğluma bal-limon yapıyorum onun gibi yani :) sanırım ben kendimi oğluma uydurdum, hafta içi eşim pek yemez iş yerinde çok besliyorlarKalem kağıt da kullanıyor Çok şükür. Şöyle ki mesela biz eşimle yemek ve pilav yeriz ama kızıma çorba yaparım. Kızım gün içinde kahvaltı çorba sebze yemeği pilav türü mutlaka yer. Biz eşimle çorba yemek yada yemek pilav türü yiyoruz o yüzden kizima hergun bi cesit çorba yada pilav yaparim. Mesela çorbalari irmikli unlu çorba olur yada kabak çorbası veya bizim de yediğimiz mercimekli ünlü çorbalar. Mesela size bi örnek vereyim.dun kendim çarşaf böreği açtım. Biz eşimle ayranla beraber yedik. Tabi kızımda yedi ama ben ıspanaklı eristeli corbada yaptim. Kahvaltida da öyle bize ayrı menemen yapıyorum kızıma ayrı peynirli menemen yapıyorum. Bize çay kızıma süt. Bize kola kızıma ayva hosafi. Yani her ogunu kizima ozel oluyor neredeyse
Teşekkür ederimO zaman takılmayı fazla. Kilosu boyu iyiyse