Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Biz 3aya yakin olacak yurutece bindireli ilk baslarda bzi.kide korkutu agaladi afalan ama sonra alisti simdi.ewin icinde bide halolarin uzerinde ucuyo resmen:) zamanla alisir ama ara ara bindir
Kayıtlı Üye
Biz 3aya yakin olacak yurutece bindireli ilk baslarda bzi.kide korkutu agaladi afalan ama sonra alisti simdi.ewin icinde bide halolarin uzerinde ucuyo resmen:) zamanla alisir ama ara ara bindir
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Bal verme derim malum yasak 1 yasa kadar...
Bi de hepsini karistirma farkli farkli tatlara alissin.
Hepsini bitiriyormu ? ben kahvaltiyi sebzeyi yogurtu zorla yediriyorum.
Bu siralar bir huy edindi agzini simsiki kapatiyor acmiyor kitliyor resmen o yuzden yemiyor zaten normalde yiyordu cunku

Kayıtlı Üye
Ya eeewet biliyorum ayri yese daha olur ama onada vaktim olmuyo desrm yeri ama ayri ayrida verdigim oluyo peynirden faln yemeklerden falanda tattiriyorum artik
Kayıtlı Üye
Ya eeewet biliyorum ayri yese daha olur ama onada vaktim olmuyo desrm yeri ama ayri ayrida verdigim oluyo peynirden faln yemeklerden falanda tattiriyorum artik
Kayıtlı Üye
Cok.az koyuyorum bali biliyorum yasak oldugunu tatlandirsin diye
Kayıtlı Üye
Bizimkinin yemesindr sikinti yok cok sukur baba ya cekmis:) babasininda bogazi iyidir bizim kizda oyle valllaa
Kayıtlı Üye
Ay canim yaa ne guzel insan yiyince oyle mutlu oluyor kii yter ki yesinler..
Benim kizla ne yapcam bilmiyorum birazdan brokoli puresi yapicam ins yer
Kayıtlı Üye
Bal yerine pekmez koy canim o da tatlandirir bal verme kesinlikle pekmez verilebilirmis ben oyle yapiyorum. tatli seyleri seviyor bebekler yaa yunurtayi yemiyor pekmez verince.hemen agzini aciyor bende kandiriyorum pekmex veriyorum sonra yumurtayi pekmez zannedip yine agzini aciyo hemen yumurta peyniri dayiyorum gitsin..d:)
Kayıtlı Üye
Ben oyle yemeklerden tattiramiyorum cunku yemekte tuz bulyon oldugu icin vermiyim diyorum sen nasil veriyorsun? Ona ayri yapmak gerekiyor tuzsuz falan ama o da zor oluyor malum

Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar bizde de yemek problem olmuş durumda. onun için neler yapyorum ama yok yemiyo şaşırdım ne yapacağımı. ama muz görünce elma görünce saldırıyo

Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
benim kızım da 28 mayıs doğumlu
Kayıtlı Üye
Seninki ne kadarlik canim? muz benim kaizimda kabiz yapiyor cok kotu..
bende yediremiyorum yemek ne yapicam bilmem...
Kayıtlı Üye
Sen bi gunde neler veriyosun? Yurutec kuklaniyo musunuz?
Kayıtlı Üye
Ben geldimmmm

Kayıtlı Üye
Ya ben esirgemiyorum simdilik ekmeg batiriyorum azicik veriyorum iyle attsin maksat tahin pekmez veriyorum bn yedikce onuda guzel yiyo
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Tahin pekmez istah acar bende mi versem acaba
Kayıtlı Üye
Kizlar yaa bizim kizin disleri cok kotu baya sismis durumda ve huzursuz napsam iyi olur ki bakmak istiyorum kapatiyo agzini acmiyo ne yapsam iyi olur
Kayıtlı Üye
Valla ben yiyiorum elime bakiyo bana da ver diye ekmegin iciyle veriyorum sabuduk subuduk yiyo :)