Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
hayrunnisa 13.5 kiloydu ama geçengün hastalanınca kilo verdi 12.800 kilosu boyu da 90 cm cnm iki gün önce ölçmüştüm baş çevresini de yarın ölçeyim ne oldu hayırdır
Maşallah cnn bak bi de boyu kısa diyordun çok iyiymiş.
Ervaninda boyu 90 cm olmuş. Kilosu da 12.300 baş çevresi 46.5 ya çok küçük kafası o yüzden merak ettim nisanin nasıl diye olc banada haber ver bakalım nasil

geçen akşam ölçtüm de tam hatırlamıyorum yaa 54 cm miydi ne sabah tekrar ölçeyim dur

çalışmalar nasıl gidiyo :) yok mu bi haber :)))
kız ben bu ara o kadar kilo aldım ki yaaa 67 kilo oldum :(

Yok cnm maalesef dün doktora gittim gebelikten suphelenip kese gorcem derken ultrasonda 5 cmlik kist gordum:( şimdi ilaç kullanıyorum 15 gün sonra kontrole gitcem senin anlican bebeğe kısa süre ara verdik:(

Evet cnm iyiki gitmisim. Şimdi bide sogan kuru yapıyorum umarım 1 adetle sokulur gider de çalışmalara tekrar başlarım. Bugün 48 gün oldu hala adet olmadım bekliyorum.

Ervaninda elinin üst derisi yandı tost makinasinda biraz su topladı. Inşallah iyileşir derken dün akşam esi mi ise geçirirken daire kapısına ervanin parmakları sıkıştı:KK43: içim parcalandi nasıl ağladı parmağı kıpkırmızı oldu tirnagi mor oldu tırnak atacak kesin. Bi de demir kapı allah'tan kopmadi kirilmadi:KK43: bi de aynı eli hem yanık hem morarik:KK43:
Bu sıra her şey üst üste geliyo sende ne var ne yok nisa nasıl? Öğle uykulariniz devam ediyor mu?

ayyy kıyamam yaaa içim parçalandı nasıl ağlamıştır :(. bizde dene olsun valla aynı hayrunnisa bazen uyuyo bzen uyumuyo sabah klktığı saate bağlıbiraz da

Back
X