Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ervaninn eli daha iyi kabuk oluyo iyileşecek. Bende 20 martta doktora gidicem kist erimiş mi diye bakacak doktor. 51 gün oldu hala adet olmadım bekliyorum:KK43:

Adet oldum cnm çok şükür kist de erimis sogan suyu yapmistim iyi geldi. Simdi de bal tarçın corekotu kuru yapiyorum hamile kalan çok insan var bu kur le. Haftaya düğün var şehir dışına cikicam 1 haftaligina bu aydan pek umidim yok o yüzden ama yinede hayırlısı olsun

kistin erimesine sevindim canım. olsun hayırlısı olsun bu ay olacağına bir ay sora olur. erva nasıl eli nasıl oldu

Daha iyi cnm ama tam geçmiş değil henüz inşallah iz kalmaz krem falan da kullanmadim hiç.
Sen nasılsın nisa nasıl? Benim kız hala konuşmuyor:( 2li cumlelerimiz arttı biraz anne otur,baba gel, pilav bitti, alya düştü gibi bakalım 4 yaşı na kadar sökülecek mi:(:(

söker tabi canım merak etme. her çocuk bir değil ki. ben çok hastayım yaa boğazım tutuldu vücudum çok ağrıyo hayrunnisanın da boğazı tutuldu

bu arda evde silverdin ve anestol kremlerini bulundur herhangi bir yanık durumunda kesinlikle kullan çok işe yarıyo benim dolabımdan eksik olmaz

bu arda evde silverdin ve anestol kremlerini bulundur herhangi bir yanık durumunda kesinlikle kullan çok işe yarıyo benim dolabımdan eksik olmaz
Bende hiç yoktu krem alamadim da sence iz kalır mı ya?

Kız bende hastayim bogazim çok kötü burnum akiyo öksürük her şey var yataktan kalkamiyorum:hasta:

yok yok kalmaz bence küçükya büyüdükçe kaybolur o şimdi var mı iz

anam geçmiyo bu hastalık yaaa burnum kulağım tutmaz oldu :halay:

:)) ben iyileştim cok şükür senin geçmedi mi hala? Yarın şehir dışına çıkıyoruz 1 hafta yokum evde otur otur sıkıldım valla düğün bahanemiz oldu:)) oh şöyle bi gezip alışveriş yapıp stres atcam:)

ne yapayım bende canım pazartesi günü eşime doğum günü sürprizi hazırladım çok çok mutlu oldu hiç beklemiyordu o kadar sevindi ki anlatamam

bizim bi bağ evimiz var akşam halama gidiyorum dedim eşime sülalenin gençlerini gelinlerini nişanlıları falan topladım hep. bahçe kapısından evin kapısına mumlarla yol yaptım çok güzel bir masa hazırladım. teyzesinin oğlu eşimi oyaladı sonra onlrı çağırdım. keman org falan da vardı eşim gelince kemanla karşıladılar konfeti falan patlattılar çok güzel oldu

Iyiyim çok şükür. Ervada iyi hergun disari cikariyorum parka goturuyorum daha önce hiç bu kadar dışarı cikartmamistim bu yaz hep cikaricam inşallah konusmasina yardımcı olur. Rabbim sağlık sıhhat versin daha iyi şimdilik seninki nasıl?

Back
X