• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek bezi ihtiyaci

Aybarsin Annesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
373
Puanlar
103
Arkadaslar maddi sıkıntı icerisindeyiz bebegim oldugu icin ben calisamiyorum cok zor bir bebek. Bebek bezi ihtiyacimiz var elinde 3-4 beden fazladan bez bulunup vermek isteyen var mıdır?

Arkadaslar maddi sıkıntı icerisindeyiz bebegim oldugu icin ben calisamiyorum cok zor bir bebek. Bebek bezi ihtiyacimiz var elinde 3-4 beden fazladan bez bulunup vermek isteyen var mıdır?
Merhaba canım bebegın kac aylık kac numara kullanıyosun ve hangi ıldesın

Site üzerinden yardım talep edilmesi yasak. Çok istismar edildiği için böyle bir uygulama var.

Çok zor durumdaysanız yardım için aile bakanlığına, sosyal yardımlara başvurmanız daha uygun olur. Oradan yardım ederler.

merhaba bebegim 5 aylik 4 numara kullaniyorum ankaradayim
Bırakacak kimseniz yok mu? Bebeğiniz rk gıdaya da başlamak üzere. Burada hiç tanımadıklarınızdan yardım istemek yerine bir işe girmenizi tavsiye ederim. Gelecek üç beş bez sizi kaç gün idare edecek?

Gecici bir çözüm olarak yardim istedim. Birakacak kimsem yok malesef siz konu iptal edilebiliyorsa iptal edin oyle oldugundan bilgim yoktu. Kusura bakmayin

Back
X