Doğuma Hazırlık Bebek Bezi & Islak Mendik Stoğum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nuriye76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
23
13
88
37
Merhaba
Doğumuma 2 aydan az bir süre kaldı. Bebeğim için akla gelinecek herşeyi aldım denebilir.
Ancak bebek bezi stoğumu da yaptım ve çok mu aldım acaba diye düşündüm fikir almak istedim sizlerden. Yorum yapacak arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

1 numara yenidoğan 50'li 1 paket
2 numara yenidoğan 62'li 3 paket ve 90'lı 1 paket
3 numara 98'li 4 paket ve 80'li 4 paket (en uzun süre 3 numara kullanılıyor diye)

Islak Mendik 24 paket

İnşallah bir kızım olacak :)

Daha da doğum olana kadar bir iğne bile almayacağım :))

Kars
Neden ?
Ben bu bezleri alıp bir an evvel bebişle ilgili alışverişlerimizi yapalım kızım doğduktan sonra da borcumuzu bitirmiş olalım diye aldım. Aslında ben değil eşim aldı. İnternetten kampanyaları buldukça aldı. Artık almıyoruz ama kafama takıldı sormak istedim.
Sadece bez değil, beşiği zıbını mama sandalyesi, arabası hastane çıkışı, biberonu aklınıza gelen herşeyi..
Kendimizi bilerek zorladık ve borçları bitmek üzre. İlerde ne olacağı belli olmaz ve çok şükür doğumu bekliyoruz sabırsızlıkla. Allah tüm anne adaylarının bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.

Kızlar şimdiden 3 numara bez mi alınır ya, bu çocuklara alerji yaptığını düşünün aynı markayı kullanamıcaksınız o zaman ne olacak ?

Merhaba
Doğumuma 2 aydan az bir süre kaldı. Bebeğim için akla gelinecek herşeyi aldım denebilir.
Ancak bebek bezi stoğumu da yaptım ve çok mu aldım acaba diye düşündüm fikir almak istedim sizlerden. Yorum yapacak arkadaşlara çok teşekkür ederim şimdiden.

1 numara yenidoğan 50'li 1 paket
2 numara yenidoğan 62'li 3 paket ve 90'lı 1 paket
3 numara 98'li 4 paket ve 80'li 4 paket (en uzun süre 3 numara kullanılıyor diye)

Islak Mendik 24 paket

İnşallah bir kızım olacak :)

Daha da doğum olana kadar bir iğne bile almayacağım :))

Buraya bakmadan bez stoklamayın derim :

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X