Doğuma Hazırlık bebek bezi konusunda fikire ihtiyacım var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
10 haftalık hamişim kızlar.biliyorum çok erken belki ama yinede merak edip fikir almak istiyorum.bebek bezini stokmu yapmak gerek doğmadan önce.birde ne marka kullanmalıyım.bebeğin cildinden cildine hassasiyet gösterirmi bu acaba.bide hangi boydan nekdr almam gerek ??

gerçekten çok erken canım:))
inşallah bebeğii sağ salim kucağına alırsın

benim kıızm 3 buçuk aylık
hiç öyle bez stoğu yapmadık yani 10lu paketten bir kaç tane almıştık
emin değilim ama 2 numara oluyor galiba 3-6 kg
marka en iyi prima diyorlar ama ben canebe kullanıyorum özellikle yeni doğduğunda huggiesle karşılaştırmıştım canbeb daha yumuşaktı
marka değiştirmek bebeğimde herhangi bir soruna da yol açmamıştı

Bence doğum çantasına bir paket alınabilir. SOnra doğum kilosuna göre ihtiyaç oldukça alınmalı diye düşünüyorum. Benimki gibi ilk ayında 5 kilo olursa stokladığınız paketleri dağıtmak zorunda kalabilirsiniz. Hem bez tükenen bişey değil ki, hemen her markette var(mış) :))) Yani ben o hatayı yaptım, düşüneneler yapmasın.

İlk başlarda geceleri prima, gündüzleri canbebe kullanıyordum. Şimdi hep canbebe kullanıyorum. Ucuz diye kalitesiz sanıyordum ama öyle değilmiş, gayet güzel bence. Hem prima bezler çok kötü kokuyor.

Back
X