Bebek bezi markası bulamıyorum

bilgeannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
996
841
23
36
Merhaba sevgili anneler,
Marka reklama takılır vs diye başlığa yazmak istemedim. Goon markasının 5 numarasını bulamıyorum hiçbir yerde.
Ürün Türkiye pazarından çekildi mi diye düşünüyorum.
Bilginiz var mı, siz bulabiliyor musunuz?

Çekildi diye duydum ben malesef. 💔 Ben de goo.n aşığıydım. Cırtlı bezler var büyük numalararda o da bize uymamıştı miniese geçmiştim. Tavsiye ederim.

Merhaba sevgili anneler,
Marka reklama takılır vs diye başlığa yazmak istemedim. Goon markasının 5 numarasını bulamıyorum hiçbir yerde.
Evet , ben de kızıma kullanıyordum.Bilinen bebek mağazası çalışanı artık Türkiye de satılmayacak dedi

Çekildi diye duydum ben malesef. 💔 Ben de goo.n aşığıydım. Cırtlı bezler var büyük numalararda o da bize uymamıştı miniese geçmiştim. Tavsiye ederim.
Minies denedim kızarıklık yaptı bizde, Prima ya da goon dışı bir şey kullanamıyorum maalesef. Teşekkürler yorumunuz için

Goon kullanıyordum çok severek ama bulamıyorum ben de. Çekilmişler Türkiye’den…
Birkaç marka denedim. Molfix sızdırdı, minies kızarıklık gibi şeyler yaptı, ebebeğin aleo veralı olanı sıkıntısız devam ettiriyor bizi. Başka bir çeşidini de almıştım o kızarıklık yaptı.

Merhaba sevgili anneler,
Selam, baby turco ve primanın kulot bezini kullanıyorum artık 5 numara,altını zor değiştiriyoruz çünkü gece prima,gunduz turco tavsiye ederim

Goon kullanıyordum çok severek ama bulamıyorum ben de. Çekilmişler Türkiye’den…
Birkaç marka denedim. Molfix sızdırdı, minies kızarıklık gibi şeyler yaptı, ebebeğin aleo veralı olanı sıkıntısız devam ettiriyor bizi. Başka bir çeşidini de almıştım o kızarıklık yaptı.
Ben de denedim markaları Prima hariç hepsi kızarıklık yaptı maalesef

Back
X