• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek bezi sorunu, lütfen bi bakın

meyveliruj

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
34
Puanlar
18
Herkese merhabalar, bebeğim 2.5 yaşında bezi bi aya kadar bırakacağız havaların biraz ısınmasını bekliyoruz ama son iki gecedir sabah hep bezden sızıntı oluyor artık büyüdüğü için mi bilemiyorum 7 numara bez kullanıyoruz bana yardımcı olabilecek farklı bi bez önerebilecek birileri varsa bekliyorum teşekkürler

Diğer şartlar olgunlaştıysa havaları neden bekliyorsunuz. Oğluma çiş eğitimini kışın ortasında vermiştim. İlla da bez önerisi derseniz. Molfixin beyaz paketli olanından çok memnunum.

Herkese merhabalar, bebeğim 2.5 yaşında bezi bi aya kadar bırakacağız havaların biraz ısınmasını bekliyoruz ama son iki gecedir sabah hep bezden sızıntı oluyor artık büyüdüğü için mi bilemiyorum 7 numara bez kullanıyoruz bana yardımcı olabilecek farklı bi bez önerebilecek birileri varsa bekliyorum teşekkürler
Sızdırma yapmayan tek bez bence prima premium care ama maalesef daha pahalı tabi. Bence şartlar uygunsa bırakabilirsiniz bezi havaları beklemenize gerek yok diye düşünüyorum

Bence bez yerine kaka kitapları alın cırtlı olanlardan aynı gün bıraktı benim oğlum

Back
X