Bebek Beslenmesi BEBEK BEZİ TAVSİYESİ / YENİDOĞAN VE SONRASI İÇİN

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BEBEK BEZİ TAVSİYESİ / YENİDOĞAN VE SONRASI İÇİN

• Ankete Katılan
    20

selma91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
57
11
88
35
OĞLUM YENİ DOĞDU VE HANGİ MARKA BEZ KULLANACAĞIMIZA KARAR VEREMEDİK. İNTERNETTEN ARAŞTIRDIK ANCAK HERKES KENDİNE GÖRE BİŞEY SÖYLEMİŞ. KİMİ PRİMA İYİ DEMİŞ KİMİSİ PRİMA SIZDIRIYOR HATTA KISIRLIK YAPIYOR BİLE DEMİŞ. KİMİ HUGGİES İYİ KİMİ SIZDIRIYOR PİŞİK YAPIYOR DEMİŞ. KİMİ CANBEBE KİMİ SLEPY İYİ GİBİ DEMİŞ, BUNUN BİR ORTA YOLU YOK MU?
YENİDOĞAN VE SONRASINDA HANGİ BEZİ TAVSİYE EDERSİNİZ VE NEDEN?
http://www.hepsiburada.com/molfix-c...-paketi-p-ZYHAYAT5027963-yorumlari?filtre=2,3 LİNKTEKİ BEZ HAKKINDA OLUMSUZ FAZLA YORUM YOK AMA SERT VS DİNELMİŞ? YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Oğlum ilk doğduğunda 4 5 ay prima premium kullandık pamuk gibi harika..sonra prima aktif bebek devam ettik 1 yaşına kadar prima kalite yumusajlikta bence çok iyi...sonra canbebe denedik artık cildi dirençli diye ama çok sızdırdığı için asla dedik...molfixle devam ediyoruz...sızdırma yok ama canbebeye göre bile sert ..bariyerleride kaba...ama alisti oğlum...ama ikinci bebisimede ilk yıl prima kullanırım...

Ben oğlum doğmadan önce araştırdığımda Prima için çevremde kullananlar çiş kokusunu Dışarıya çok veriyor diye yorum yapmışlardı. Molfix işe başladım. Gayet memnunum.

Primi premium care kullanıyoruz. Memnunım.Başka bebek bezi denemediğim için fikrim yok.

Yiğenim doğduğundan beri canbebe kullanıyoruz.
Şimdi bende inşallah bebeğim doğduğunda canbebe kullanıcam. Bi de ben bebeği neye alıştırırsan öyle gider diye düşünüyorum.

teşekkürler, premium care kullanıyoruz ama filesi bebeğim tenine yapışıyor. gerçi bebeğin bir rahatsızlığı yok ama pişik olur diye korkuyorum. aktif bebek de kullandık onda da sıkıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…