Bebek Beslenmesi bebek bezi tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hular

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
18
1
Bebegimin doğmasına 3 ay var ama şimdiden bebek bezi bile düşünmeye başladım.. Yeni doğan için tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı arkadaşlar? :-)

Canim sağlıkla kucagina alirain inşallah.. ben kizima dogdu dogali prima premium care kullanıyorum memnunum arada sızdı falan ama oda cok cok kaka yaptigi zamanda oldu. Primann yeni bebek olanini denemekniayedm aldim kalibi birazcık kucuk geldi premium a gore kullanamadm arkadasa gonderecem. Ama oda guzeldi. Arksdasom canbebe kullanıyor cok memnn. Aslinda sans isi sanırımolfix hatta bimin bezini kullanip memnn olanlar var. Bazı buyuklerimde neyle baslarsan ona alisir dediler ben primann daha kaliteli olduguni duusndugumdennonunla basladim

Bebegimin doğmasına 3 ay var ama şimdiden bebek bezi bile düşünmeye başladım.. Yeni doğan için tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı arkadaşlar? :-)
kesinlikle prima ... daha once molfix ve huggs kullandim bunlarda bilindik dimi ama molfix pisik yapti huggess sizdirdi cevremde de molfixin pisik yaptigini cok duydum primada bi kere bile sizdirmadi bi kere bile pisik olmadi. kizim 11 aylik. kesinlikle primaa cunku cift bantli kenarlari o yuzden sizdirmiyo

ben
molfix kullandim halende kullaniyorm cok memnunum prima hic sevmedim emici dil cok . hem primada kisirlik yapici etkem var die okumustum canm sen degil aslinda ne kullacagina bebk karar veruo cildine gore

35 günlük ikizlerim var prima kullanıyorum ne sızdırma ne pişik çok şükür, ıslak mendilde uni wipes kullanıyorum

İyi bez tabi ki kaliteli markalar var ama bebeğine göre çok değişiyor... Bebeğinizin cildine göre alacaksınız o yüzden şimdiden fazla fazla alıp stok yapmayın... Ben de ilk doğduğunda prima premium care kullandım sonra molfix kullanıyorum... Canbebeyi bir kere denedik pişik yaptı bıraktık... Molfix şu an uygun bebeğime.. 7-8 saat kaldığı oluyor ama bir sızdırma yaşamadım henüz.. Dediğim gibi bir iki paketten fazla alma.. Bebeğine göre şekillenecektir zaten... Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..

Premium care almış eşim Göbek oyuntusu ve ıslaklık göstergesi var başta ne gerek var desem de gece Şiş var mı diye elini beze sokmaktan çok daha mantıklı olduğunu kabul etmeliyim :KK48:

İlk günden beri Prima Premium kullanıyorum ama gecenlerde markette kampanya var diye molfix aldım. Primaya göre biraz kalın ama şimdilik bir şikayetim yok. Fiyatıda uygun. Sanırım molfix'e devam edeceğim. Hem bilgin olsun; Molfix'in göbek oyuntulu yenidoğan bezi de var.

Hemen bu uygualamayı indir bak, ücretsiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X