Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek bezi ücretsiz numune?

roxelanne

instagram: eyuplubirhanim
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
287
252
103
34
Burada sürekli önüme reklamı çıkan Sleepy Sensitive markalı bezden ücretsiz numune sipariş ettim.
Henüz bebiş daha doğmadı ama gelen bezler yumuşacık, 4 adet bez yanında alt açma bezi yollamışlar.

Bezlerin hangisi iyi hangisinin özelliği nedir şu aşamada çok bilmiyorum ama bu ücretsiz numuneden benim gibi sipariş eden kullanan var mı?

Böyle baktığım zaman gerçekten çok yumuşak çok güzel görünüyor ama acaba kullanımı da öyle mi?
Tahriş,sızdırmazlık vs özelliklerini deneyimleyen var mıdır?
Hatta fotoğraf da ekleyeyim, deneyimlemek isteyen de sipariş etsin.

Eklentiler

• 1440235791407-2024134501.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 1.599
Canim bende numune istedim ve hemen geldi memnun kaldim ozellikle uzerindeki doluluk gostergesi seridi cok hosuma gitti. Kizim 5,5 aylik simdi buyuk paket siparisi verecem dusunen varsa tavsiye ederim kargo ucreti olmamasida cok iyi

Canim bende numune istedim ve hemen geldi memnun kaldim ozellikle uzerindeki doluluk gostergesi seridi cok hosuma gitti. Kizim 5,5 aylik simdi buyuk paket siparisi verecem dusunen varsa tavsiye ederim kargo ucreti olmamasida cok iyi
Ne güzel öyleyse. Şok marketlerde satışının olduğu yazıyordu sitesinde. Kim duysa kesin çok kötü hiç alma vs. diyor. Çok tereddütlüydüm ama tecrübe etmiş birinin tavsiyesi iyi geldi. Baktığım zaman çok güzel ve kaliteli duruyo çünkü. İnşallah ben de kullanıp memnum kalırım.

Bez konusu bebekten bebege gore degisiyor, ben suana kadar her markayi denedim prima pisik yapti hugges cok iz yapti ve tasirdi molfik kullaniyorum ama bu numuneyi denedim hosuma gitti simdi siparis verdim onu kullanmaya basliycam. Her bebek farkli henuz dogum yapmadiysan bez stogu yapmamani tavsiye ederim bebisin hangisiyle iyi olacagini hilemezsin. Allah kolay dogum nasip eysin, insallah saglikla kucagina alirsin

Bende numune istemistim 2 numaran 3 tane gelmisti. 1 tanesini kullandim. Memnun kalmadim. Prima kullaniyorum

Sağlıkla büyüsünler inşallah. bez sorununa çözüm getiren çok güzel bir uygulama, tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…