ayrıca ben tekrar isticem daha sonra unuturlar bana yolladıklarını, yada annem adına eşim adına falan isticem ilk aylar için pişik kremleri yeter herhelde :roflol:
bez prima kullancam ama alacağım numunelerden annemlere bırakıcam yada yedek koycam çantama ne olur ne olmaz diye -tatlicadiarzu- kipada genelde bebek bezi bölümünde numune dağıtıyolar arkadaşlar..
geçen ay izmire gittiğimde bornovadaki kipaya uğradım numune veren kızla bi sohbet ettim nerdeyse kız koliyi verecekti bana:roflol: 30-35 tane bez vermiş bi poşet doldu bide dalinin yeni çıkan yumuşatıcısının tek yıkamalık numunesiyle huggiesin ıslak mendilini verdi :roflol::roflol:soydum kızı yani..
büyük marketlere gidince gezin oraları mutlaka bulursunuz bişeyler:roflol::roflol:
ah be bebişim niye bu mesajı daha önce yollamadın. dün kipadaydım bende bursadakinin soyardım biraz:roflol: mesaj icin saol canım deneyeceğim hepsini bakalım gelecek miCADIARZU
valla süper bişey
ben de deneyeceğim ama bugün içinde hepimiz denersek dikkat çeker belki ben bikaç gün beklyeceğim sanırım :))
kızlar bioxcindende isteyin o en basiti zaten herkez yapabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?