Bebek Beslenmesi Bebek bezi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

svlymhr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
836
27
68
35
Merhaba güzel anneler. Kızım 1 yaşında doğduğundan beri prima premium care kullanıyoruz. Bi defa değiştirdim çok kötü pişik oldu. Şimdi baby&me prima nın özellikleriyle aynı okuduğum kadarıyla. Alıp denemek istiyorum ama yine pişer diye korkuyorum açıkçası. Kullanan var mı? Nasıl bişey? Memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Baby&me dokusunu görmediğim için bilmiyorum ama ben sleepy öneririm.Bebeğim 10 aylık 8 aydır da sleepy kullanıyorum,çok memnunum.İçi dışı pamuk dokusu.Fiyatıda çok uygun diğerlerine göre.İlk doğduğunda prima,molfix,canbebe kullandım sırasıyla ama memnun kalmadım,naylon karışımları var .

İlk 2 ay organik bez aldım sonra paket başı 60tl bel büktü. Sonra sleepy alfım kimyasalı en az bez. Hiç de sorun yaşamadık ucuz da, bol bol değiştiriyorum :) 5 aylık oğlum bu arada

Slm,benimde 11 aylık kızım war teni çok hassas bizde bez degisikliginden pişik olduk sonra tavsiye üzerine huggies denemeye karar verdim esnek bel bantları sızdırmaması pişik yapmaması çok memnun kaldım deneyebilirsiniz

Ben de biçok bezi denedim diğer yazan arkadaşlar gibi içlerinden en çok sleepy yi beğendim. Sleepy ile devam ediyoruz. Hiçbir sıkıntımız yok. Yumuşacık pamuk gibi kimyasalı az kokusuz çok nadir sızdırma yapıyor. Tavsiye ederim. Hem de yerli malı.

Çok teşekkür ederim . Bende sleppy alıp denicem tavsiyeleriniz üzerine.

prima premium care dokusu itibariyle bize biraz kalın geldi. emiciliği vs iyi ama çok kalın. yazın falan çok rahatsız oldu benim oğlum. yine aynı emicilikte bir bez aradık özellikle gece sıkıntı yaşamamak için sleepy denedik önce gece çişini çok tutmadı bez, ıslak kaldı çocuğun altı. prima premium care emiyor ama şişiyor, çocuğun bodysinden bez taşıyordu. pahalı da geldi açıkçası. sonra huggies'i denedik, hem daha hafif hem aynı emicilikte ve kuru kalıyor geceleri de. maddi olarak da rahatsız etmedi bizi. tavsiye ederim.

Mrb bende pirima kullanıyordu ikizlerine ve pişik yaptı bize ve bende sleepy kullandım tavsiye üzerine ve mükemmel bir daha pişil olmadılar şükür ki...

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…