Bebek bezi

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
517
244
23
34
Yenidoğan ve sonrasında önerebileceğiniz doğal içerikli bez markası var mı? 6 aydan sonra yıkanabilir bebek bezi düşünüyorum tabi becerebilirsem. Ama ilk 6 ay kullanabileceğim doğal olan bebek bezi markası arıyorum.

doğal falan anlamam. hepsi sızdırıyor. sadece prima bebeğin popişini kuru tutuyor ve sızdırmıyor. 3.aya kadar prima premium care kullandık. 3.ayda bir hataya düsüp molfix kullandım ve aslllaaaa önermiyorum simdi prima aktif bebek aldım mecburen markette premium care yoktu diye. ve bunu da beğendim. sızdırma yapmadı, yapısı ince ve premium care’den bi tık daha uygun fiyat olarak. sadece ıslaklık göstergesi yok.

gece uykularında da prima harmonies kullanıyorum.

Teşekkür ediyorum bunları not alıyorum

Daha 18 haftalık hamilesiniz bunlar için çok çok erken. Arkadaşımın bebeğinin bir maddeye alerjisi çıkmıştı hiçbir bebek bezini kullanamadı yurt dışından getirtmişlerdi bütün stoğu boşa gitti birilerine verdi yani. O yüzden stok yapmayın :)

Teşekkür ederim alışveriş için zaten erken olduğunu düşünüyorduk ama çevremizdekiler sürekli bez konusunu edince acaba almaya başlasak mı stresine girmiştik. Bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…