Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenidoğan ilk günler sleepy kullandım beden olarak küçüktü iyi oluyordu. ama ince bir bez o yüzden bebeğim biraz toparlanınca molfix kullanmaya başladım.Sleepy bebek bezinden Stok yapacağım bebeğim 5 kilo hangi bedenden kaç tane almalıyım. Tecrübe sahibi olanlardan yardım istiyorum
Pişik yapmadıysa memnunsanız günlük 6 taneden hesap ederek alabilirsiniz ilk 6 ay 1 er kiloya kadar alır bebekler sonra kilo alımı hızı düşer ben hiç stok yapmadım ama ortalama mesela aylık alırım bezi çok uzun süredir molfix4 re kaldıkSleepy bebek bezinden Stok yapacağım bebeğim 5 kilo hangi bedenden kaç tane almalıyım. Tecrübe sahibi olanlardan yardım istiyorum
Mesela ne olabilir, boykot olmayan bi marka önerirsiniz olabilirSleepy çok kötü keşke başka bez düşünseniz
Hmm teşekkür ederim. Baby turco nasıl acaba? Ya da Molfixten herkes memnun mu?Sleepy bizde çok taşma yapıyor yeni doğan için iyi ama 3-4-5 numaraları kötü malesef
Baby turco denedim pişik yaptı molfix pure soft daha iyi bence pişik yapmadı hemde sızdırmıyorHmm teşekkür ederim. Baby turco nasıl acaba? Ya da Molfixten herkes memnun mu?