- 14 Kasım 2015
- 1.103
- 293
- 73
- 31
- Konu Sahibi selma rumuz
Merhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildiğim mümkün olmuyor canım. doktorun mutlaka söyler zaten ama ben öyle biliyorumMerhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw
Bana mümkün olabilir dedi bebeğimin sürekli olarak kalp atışlarını gözlemleyeadggw dedi nst filan ama korkuyorum yaabenim bildiğim mümkün olmuyor canım. doktorun mutlaka söyler zaten ama ben öyle biliyorum
allah allah ilginç geldi banaBana mümkün olabilir dedi bebeğimin sürekli olarak kalp atışlarını gözlemleyeadggw dedi nst filan ama korkuyorum yaa
Bir bakayım tatlımallah allah ilginç geldi bana
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelikte-bebegin-boynuna-kordon-dolanmasi.html
bak bu linkte de yazılanı oku istersen canım
Canım bakalım ne olacak yeter ki sağlıklı olsun minik civcivBir bakayım tatlım
inşallah canım hayırlısı olsunCanım bakalım ne olacak yeter ki sağlıklı olsun minik civciv
İnşallah canım sağlıklı şekilde bende kucağıma alırım kızımı...bu arada sende yeni hamilesin herhalde hayırlı olsun canımCanım benim teyzem bir ay önce normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi onunda boynunda kordon dolanması vardı çok şükür minik kuzenim gayet sağlıklı bir sorun olmadı yani
İnşallah canım sağlıklı şekilde bende kucağıma alırım kızımı...bu arada sende yeni hamilesin herhalde hayırlı olsun canım
izlediğim doğum videolarında o şekilde normal doğum yapanlar vardı, hatta instagramda takip ettim kadın doğmcuların paylaştığı resmlerde de bi kaç rasladım boynuna kornon dolanmış şekilde normal doğan bebekler,, ama siz riske atmayın doktorunuz ne şekilde yönlendirirse onu yapınMerhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw
Benim de oğlumun iki kere dolanmıştı doktorum son haftaya kadar takip etti kurtulurmu diye ancak kurtulamadı kordondan ve sezeryan oldum..riske atma bence komplikasyon olmaması için doktorun da sezeryan önerir sanırımMerhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw
Korkuyorum canım yaa ne yapacağım bilmiyorumBenim de oğlumun iki kere dolanmıştı doktorum son haftaya kadar takip etti kurtulurmu diye ancak kurtulamadı kordondan ve sezeryan oldum..riske atma bence komplikasyon olmaması için doktorun da sezeryan önerir sanırım
Korkma Allah'ın izniyle sağlıkla bebegini alırsın kucağına inşallah. .önemli olan bebeğinin sağlığı bu durumda illa normal doğum yapmam gerek diye kendini üzme..yıpratma. .şu an sıkıntısı yok merak etme sen zaten artık sık sık gidersin doktora nabzını takip eder gerekirse daha erken doğumunu yaparsın doktoruna güven...Korkuyorum canım yaa ne yapacağım bilmiyorum