Bebek boynuna kordon dolanması

selma rumuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.103
293
73
31
Merhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw

Merhaba arkadaşlar bebeğimin boynuna 3kat kordon dolanmış normal doğum mümkün mü , tecrübeli anneler. veya başına gelen hamile anne adayları sizleri bekliywptw
benim bildiğim mümkün olmuyor canım. doktorun mutlaka söyler zaten ama ben öyle biliyorum

Canım benim teyzem bir ay önce normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi onunda boynunda kordon dolanması vardı çok şükür minik kuzenim gayet sağlıklı bir sorun olmadı yani

Canım benim teyzem bir ay önce normal doğumla bebeğini dünyaya getirdi onunda boynunda kordon dolanması vardı çok şükür minik kuzenim gayet sağlıklı bir sorun olmadı yani
İnşallah canım sağlıklı şekilde bende kucağıma alırım kızımı...bu arada sende yeni hamilesin herhalde hayırlı olsun canım

izlediğim doğum videolarında o şekilde normal doğum yapanlar vardı, hatta instagramda takip ettim kadın doğmcuların paylaştığı resmlerde de bi kaç rasladım boynuna kornon dolanmış şekilde normal doğan bebekler,, ama siz riske atmayın doktorunuz ne şekilde yönlendirirse onu yapın

Off benimde en cok korktugum ve kafa taktigim konu bu. Ilk cocugumda normal dogum yapmıştım. Bunda da normal olsun istiyorum. Ama zaman ilerledikce ya kordon dolanirsa ya ters bisi olursa diye dusunmeden duramiyorum. Allah tüm hamile adaylarina kolay dogumlar nasip etsin

Ben doğduğumda boynumda kordon dolanmış vaziyetteymiş. ama tek kat. Üç kat olunca daha mı zor oluyor acaba.

Bilmem ki açma ihtimali de oluyormuş ve açmaz ise normal doğumda bebek ve anne kalp atışları gözlem altında oluyormuş galiba herhangi solunum ve kalp ritim bozukluğunda gerekli müdahale yapılıyormuş galiba Allâh kimsenin başına vermesin...herkeze hayırlı güzel doğumlar nasip eylesin

Benim de oğlumun iki kere dolanmıştı doktorum son haftaya kadar takip etti kurtulurmu diye ancak kurtulamadı kordondan ve sezeryan oldum..riske atma bence komplikasyon olmaması için doktorun da sezeryan önerir sanırım

Benim de oğlumun iki kere dolanmıştı doktorum son haftaya kadar takip etti kurtulurmu diye ancak kurtulamadı kordondan ve sezeryan oldum..riske atma bence komplikasyon olmaması için doktorun da sezeryan önerir sanırım
Korkuyorum canım yaa ne yapacağım bilmiyorum

Korkuyorum canım yaa ne yapacağım bilmiyorum
Korkma Allah'ın izniyle sağlıkla bebegini alırsın kucağına inşallah. .önemli olan bebeğinin sağlığı bu durumda illa normal doğum yapmam gerek diye kendini üzme..yıpratma. .şu an sıkıntısı yok merak etme sen zaten artık sık sık gidersin doktora nabzını takip eder gerekirse daha erken doğumunu yaparsın doktoruna güven...

Evet canım aynı dediğin gibi artık her hafta geleceksin dedi bebeğim sağlıklı olsun da ameliyat normal farketmez tabi öncelik normalde ama bebeğimi asla tehlikeye atmam

Annemin tüm bebekleri kordonlu olmuş yani biz :KK45:
Ebeyle alakalı bence... İlk ikisi normal doğum sondan gelenler sezeryan olmuş :KK47:.. Doktorunu dinle Can'ım

canım bende kızımı 10 yıl önce bütün vücuduna sarılı kordonla normal doğurdum çok şükür,doğum anına kadar nst ye bağlıydım ve sürekli kalp atışlarını takip etti,onca sancı çektin asla seni sezeryana almam dedi muhteşem bi dr um vardı kıbrıslı çok şükür hiç bir sıkıntı olmadan doğum yaptım gece 12 de ve ertesi gün 3 de hastaneden çıktım,dr um malesef kıbrısa yerleşmiş ikinci çocuğumuda onda doğurmayı çok isterdim ama olmadı eğer dr una güveniyorsan aklında hiç bişey kalmasın allahın izniyle hiç bişey olmuyormuş

Back
X