Bebek boyu CRL

banadediki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
8
1
1
30
Hanımlar merhaba
Bebeğinizin 7-8-9-10-11. haftalardaki bebek crl boylarını hatırlıyor musunuz veya hangi haftadasınız o haftanın değerlerini biliyorsanız yazabilirsiniz.
Bu ilk 3 ay bebek yaşını belirlemek için iyi ve nerdeyse kesin oluyormus.

Merhabaa
Ahahaha bende bu konuyla bi ara kafayı yemiştim
12. Haftadan sonra bıraktım zaten bebek artık kendi gelişimine göre büyüyor
7+2 1.1 cm
8+6 2 cm
11+5 5 cm çıkmıştı ortalama haftasıyla uyumluydu bi iki gün max oynadı. Doktor ultrasonu baz almadı ama hep reglime göre gidiyor ahahahha

Ben 12. haftadan sonra bile bakıyorum
Benimde 7. hafta 1.5 cm
8. hafta 2.3 cm
9 hafta 3.1 cm
12 haftada 6 cm
15. haftada 14 cm çıkmıstı ama evet 12. haftadan sonra internette bile boy kilo değerleri değişiyor .

selam pazartesi 7+3'tük
CRL 12,35mm'ydi

Maşallaahhh sağlıkla gelsin
tam boyu haftasına uygun gibi bende 3-4 gün fark oluyor onun içinde sanırım bu yumurtlama zamanları etkiliyormuş .
benim sat'a göre 9-10 günlük bi fark var ama ben 36 günde bir regl oluyorum döngüm uzun doktorum normal dedi

benim sat'a göre 9-10 günlük bi fark var ama ben 36 günde bir regl oluyorum döngüm uzun doktorum normal dedi
ama verdiğin 7. hafta tam haftasına göre 9-10 gün fark yok gibi duruyor. ama evet döngü farklı cok etkiliyor benim 29 günlük döngüm oluyor. ondan bende de ara ara 3-5 gün fark oldugu oldu ama özellikle 7-8ve11. haftalarda fark yok gibi bi şeydi .

doktorum bana dedi sat'ı düzelticez bebiş 7+3le uyumlu demişti ama döngü uzunluğu da döllenme zamanı da çok etkiliyor tabi ilerleyen zamanlarda ne oluer bilmiyorum 2 hafta sonra bir daha gidicem ölçüsünü yazarım

ayyy muhakkak yaz ben hatta favorilere ekliyimde sorarım ahahhaha 7+2 te arkadasımında 11.10 mm çıkmıs doktor bana en dogru zaman 7-8-9. haftalar demişti . benimde önümüzdeki hafta bakalım ne dicek her seferinde heyecanlanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…