• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek boyu CRL

banadediki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2025
8
1
1
30
Hanımlar merhaba
Bebeğinizin 7-8-9-10-11. haftalardaki bebek crl boylarını hatırlıyor musunuz veya hangi haftadasınız o haftanın değerlerini biliyorsanız yazabilirsiniz.
Bu ilk 3 ay bebek yaşını belirlemek için iyi ve nerdeyse kesin oluyormus.

Hanımlar merhaba
Bebeğinizin 7-8-9-10-11. haftalardaki bebek crl boylarını hatırlıyor musunuz veya hangi haftadasınız o haftanın değerlerini biliyorsanız yazabilirsiniz.
Merhabaa
Ahahaha bende bu konuyla bi ara kafayı yemiştim 😅
12. Haftadan sonra bıraktım zaten bebek artık kendi gelişimine göre büyüyor
7+2 1.1 cm
8+6 2 cm
11+5 5 cm çıkmıştı ortalama haftasıyla uyumluydu bi iki gün max oynadı. Doktor ultrasonu baz almadı ama hep reglime göre gidiyor ahahahha

Merhabaa
Ahahaha bende bu konuyla bi ara kafayı yemiştim 😅
12. Haftadan sonra bıraktım zaten bebek artık kendi gelişimine göre büyüyor
7+2 1.1 cm
8+6 2 cm
11+5 5 cm çıkmıştı ortalama haftasıyla uyumluydu bi iki gün max oynadı. Doktor ultrasonu baz almadı ama hep reglime göre gidiyor ahahahha
Ben 12. haftadan sonra bile bakıyorum 😂
Benimde 7. hafta 1.5 cm
8. hafta 2.3 cm
9 hafta 3.1 cm
12 haftada 6 cm
15. haftada 14 cm çıkmıstı ama evet 12. haftadan sonra internette bile boy kilo değerleri değişiyor .

Hanımlar merhaba
selam pazartesi 7+3'tük
CRL 12,35mm'ydi

Maşallaahhh sağlıkla gelsin
tam boyu haftasına uygun gibi bende 3-4 gün fark oluyor onun içinde sanırım bu yumurtlama zamanları etkiliyormuş .
benim sat'a göre 9-10 günlük bi fark var ama ben 36 günde bir regl oluyorum döngüm uzun doktorum normal dedi

benim sat'a göre 9-10 günlük bi fark var ama ben 36 günde bir regl oluyorum döngüm uzun doktorum normal dedi
ama verdiğin 7. hafta tam haftasına göre 9-10 gün fark yok gibi duruyor. ama evet döngü farklı cok etkiliyor benim 29 günlük döngüm oluyor. ondan bende de ara ara 3-5 gün fark oldugu oldu ama özellikle 7-8ve11. haftalarda fark yok gibi bi şeydi .

ama verdiğin 7. hafta tam haftasına göre 9-10 gün fark yok gibi duruyor. ama evet döngü farklı cok etkiliyor benim 29 günlük döngüm oluyor. ondan bende de ara ara 3-5 gün fark oldugu oldu ama özellikle 7-8ve11. haftalarda fark yok gibi bi şeydi .
doktorum bana dedi sat'ı düzelticez bebiş 7+3le uyumlu demişti ama döngü uzunluğu da döllenme zamanı da çok etkiliyor tabi ilerleyen zamanlarda ne oluer bilmiyorum 2 hafta sonra bir daha gidicem ölçüsünü yazarım ☺️

doktorum bana dedi sat'ı düzelticez bebiş 7+3le uyumlu demişti ama döngü uzunluğu da döllenme zamanı da çok etkiliyor tabi ilerleyen zamanlarda ne oluer bilmiyorum 2 hafta sonra bir daha gidicem ölçüsünü yazarım ☺️
ayyy muhakkak yaz ben hatta favorilere ekliyimde sorarım ahahhaha 7+2 te arkadasımında 11.10 mm çıkmıs doktor bana en dogru zaman 7-8-9. haftalar demişti . benimde önümüzdeki hafta bakalım ne dicek her seferinde heyecanlanıyorum .

Back
X